PRIRODNA KOZMETIKA

Duranceovi proizvodi odsad i u centru Green Gold u Zagrebu

07.11.2011 u 13:12

Bionic
Reading

Duranceovi proizvodi nastaju u gradiću Grignan u Provansi, usred polja lavande, na brežuljcima stiješnjenima između bijelih alpskih vrhova i mediteranske modrine. Pronaći ih možete u novom zagrebačkom trgovačkom kompleksu Green Gold na Radničkoj cesti

Iz Durancea poručuju da odabiru najbolje od Provanse da bi kreirali proizvode nježne teksture i delikatnog mirisa, posvećene zadovoljstvu i osobnoj prirodnoj njezi.

Proizvodi su inspirirani bogatstvom mirisa i boja ladanjske Provanse, a svi mirisi kreirali su parfumeri u Grasseu, središtu francuske industrije parfema, jedne od najboljih u svijetu.

Durance nudi prirodnu kozmetiku i mirisne proizvode za dom - linije za njegu lica, tijela, mušku njegu, sapune, ulja za masažu, eterična ulja, prirodna sredstva za pranje i omekšivače za rublje, svijeće...

Proizvodi su bez parabena i fenoksietanola, sadrže minimalno 95 posto prirodnih sastojaka, označeni su certifikatom Ecocert (neke linije) i nisu testirani na životinjama.

Ljubav prema prirodi i svemu lijepom što nam ona daje jasno oslikava naš identitet. Autentičnost, elegancija i poštovanje su vrijednosti kojima gradimo Durance, humanim djelovanjem i brigom o budućnosti prirodnih ljepota.