NEODOLJIVA KOLEKCIJA

Durance božićna čarolija

07.11.2012 u 14:36

Bionic
Reading

Limitiranim izdanjima svijeća, mirisa za dom i gelova za tuširanje, velikim pakiranjima mirisnih buketa i božićnih svijeća Durance donosi božićni ugođaj u vaš dom

Božićna kolekcija Durance nadahnuta je slavnim banketima Luja XIV. Njegove su zabave bile nadaleko poznate po gurmanskoj raskoši - najfinijem šampanjcu i delicijama odabranih okusa i mirisa. Dio te raskoši prenosi vam i Durance svojim limitiranim izdanjima svijeća, mirisa za dom i gelova za tuširanje: Sparkling Rose, Chantilly Whipped Cream, Petit Sablé Biscuit.

Sparkling Rosé: mirisna svijeća, parfem za prostor, gel za tuširanje
Šampanjac je bio neizbježno piće na svim banketima Luja XIV, a točio se, naravno, i na njegovoj krunidbi. Durance vam dio te šampanjske magije donosi svježim i iskričavim cvjetno-voćnim notama u liniji Sparkling Rose.

Chantilly Whipped Cream: mirisna svijeća, parfem za prostor, gel za tuširanje
François Vatel, slavni kraljevski batler, za jedno od Lujevih primanja osmislio je savršen kremasti desert sa šlagom koji je postao legenda, a originalan recept bio je nadahnuće i za Durance liniju Chantilly Whipped Cream.

Petit Sablé Biscuit:
mirisna svijeća, parfem za prostor, gel za tuširanje
Batler Vatel jednom je prilikom kraljevu bratu poslužio za doručak pladanj keksića s lješnjacima, kokosom i vanilijom koji su se ovome toliko svidjeli da ih je zahtijevao i svakog sljedećeg jutra. Linija Petit Sablé Biscuit nastala je inspirirana upravo receptima za te kekse.

Cijene: mirisna svijeća 150 kuna; parfem za prostor 130 kuna; gel za tuširanje 70 kuna.

Za blagdanske dane Durance je pripremio i velika pakiranja svojih svijeća te mirisnih buketa, prožeta mirisima Božića: Ispod bora i Naranča-cimet.