MODNA KATASTROFA

Dugo nismo vidjeli ovako ružne cipele: Blake Lively upropastila stajling nakaradnom obućom

12.09.2018 u 10:09

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively jedna je od onih žena koje se znaju poigrati modom, i to redovito vrlo uspješno, a sve što odjene uvijek iznese bez greške. No i najboljima se one katkad potkradu. Slavna ljepotica stigla je na snimanje emisije 'Live with Kelly and Ryan' odjevena u efektno odijelo, no stajling su potpuno upropastile ružne cipele od kojih bole oči

Zvijezda serije 'Tračerica' Blake Lively trenutno u New Yorku promovira najnoviji triler 'Slatka mala tajna', koji s prikazivanjem počinje za dva dana, a osim što se od slavne gumice zahtijeva da zablista na premijeri filma punim sjajem, proteklih dana udarila je žestok tempo kako bi ga što bolje promovirala.

31-godišnja glumica nedavno je gostovala u emisiji 'Live with Kelly and Ryan', a na snimanje je stigla u efektnom androgenom stajlingu - trobojnom odijelu i dolčeviti s potpisom modne kuće Valentino, koje je plavokosa glumica isfurala u kombinaciji sa štapom kakav su nekad nosila gospoda.

  • +14
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No svima je za oko zapeo glumičin izbor cipela, koji je ovog puta bio potpun promašaj. Slavna tračerica odlučila se za bijele cipele na vezanje s petom toliko debelom da gotovo izgleda kao da je puna. Nezgrapne cipele podsjećaju na nešto što bi odjenuo cirkusant, ali ne i holivudska zvijezda 'A' liste poput Blake Lively, no kako bi rekli naši stari - o ukusima se ne raspravlja.