DETALJI ČINE RAZLIKU

Dugo je nismo vidjeli: Lijepa kraljica zablistala u bijelom, a pažnju je ukrala efektnim dodacima

16.11.2021 u 18:23

Bionic
Reading

Iako se posljednjih mjeseci rijetko viđala u javnosti, jedna od najljepših ali i najbolje odjevnih kraljica na svijetu sve je nadoknadila ovoga tjedna kada je u kraljevskoj palači u Jordanu sa suprugom i sinom ugostila britanskoga princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu

Državni posjet britanskog kraljevskog para Jordanu započeo je službenom ceremonijom dobrodošlice u Ammanu gdje su ih u kraljevskoj palači dočekali kralj Abdullah, prestolonasljednik Hussein i uvijek besprijekorno dotjerana jordanska kraljica Rania.

  • +5
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ulozi domaćice 51- godišnja kraljica plijenila je pažnju u sofisticiranom kaputu kojeg je nosila poput haljine, a kako bi izgledao posebno pobrinula se upečatljivim modnim dodacima.

Vitku figuru u kaputu kremaste boje naglasila je zlatnim remenom, no to nije bio jedini upečatljivi dodatak za koji se odlučila. Zlatnu boju naglasila je i naušnicama, kao i torbom s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton, a svu pažnju osigurala je odabirom salonki ukrašenih apstraktnim uzorkom.

Riječ je o modelu s potpisom francuske modne kuće Dior u kojemu se već imala priliku ugledati, a u gotovo identičnom izdanju atraktivna kraljica imala se priliku vidjeti u ožujku prošle godine kada je u kraljevskoj palači sa suprugom i sinom ugostila norveški kraljevski par.

Jordanska kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Yousef ALLAN / AFP / Profimedia