CAMILA MORRONE

Dugo je izbivala iz javnosti: Ni djevojka Leonarda DiCaprija ne može odoljeti ovim kultnim tenisicama

29.06.2021 u 16:29

Bionic
Reading

Nakon što je ovoga lipnja proslavila 24. rođendan, glumica i model Camila Morrone nakon dugo vremena ponovno je ugledana u javnosti. Dežurnim paparazzima nije uspjela promaknuti na ulicama Los Angelesa, a kojim je prošetala u jednostavnom ali efektnom izdanju

Pažnju svjetske javnosti, 24- godišnja ljepotica argentinskog podrijetla osigurala je vezom s jednim od najvećih holivudskih zavodnika, oskarovcem Leonardom DiCaprijem, a ovih dana u njegovu odsustvu nije prošla nezapaženo na ulicama New Yorka.

Kada se ne nalazi na crvenom tepihu u svečanim haljinama s dizajnerskim potpisom, Morrone njeguje casual stil po uzoru na 'it' djevojke današnjice. Potvrdila je to ponovno nakon dužeg izbivanja iz javnosti kada je ulicama Los Angelesa prošetala u jednostavnoj, crno-bijeloj kombinaciji.

Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz običan bijeli topić kombinirala je široke hlače po uzoru na muški stil odijevanja, a ovu jednostavnu kombinaciju učinila je posebnom uz pomoć tote modela crne torbice brenda Valentino i kultnih tenisica Air Jordan 1 kakvim posljednjih sezona posebno ne mogu odoljeti 'it' djevojke današnjice na čelu sa sestarama Hadid i Hailey Bieber.

Nakon što su godine 1984. lansirane u prodaju, ove kultne tenisice osvojile su milijune kupaca širom svijeta. Zapravo, njihova impresivna prodaja daleko je nadmašila izvorne prognoze brenda Nike.