PRVI NA JUGU HRVATSKE

Dubrovčani pohrlili u novootvoreni H&M

03.09.2015 u 13:42

Bionic
Reading

U novootvorenom šoping-centru Sub City u Župi dubrovačkoj, svjetski poznati street style modni brend H&M otvorio je svoju 15. trgovinu u Hrvatskoj, ujedno i prvu u našoj najjužnijoj županiji, a već i prije početka radnog vremena pred vratima se stvorila gužva

Brojna Dubrovčane zahvatila je groznica šopinga koji su konačno dočekali da i neki od popularnih brendova ulične mode stignu na jug.

'Jako smo ponosni što otvaramo trgovinu u Dubrovniku. To je naša prva trgovina u ovoj županiji i izvrsna prilika za sve prijatelje H&M-a da svoju omiljenu odjeću od sada pronađu u svom gradu. Donosimo modu i kvalitetu po najboljim cijenama na održiv način', izjavila je Claudia Oszwald, menadžerica za Hrvatsku.

Na preko 1.600 četvornih metara smještenih na dva kata kupci će moći uživati u ženskoj, muškoj, dječjoj i kolekciji za tinejdžere, a za prve kupce H&M je pripremio posebnu pogodnost na dan otvaranja.

Jesenski trendovi u H&M-u inspirirani su 70-im godinama i pokazuju uzbudljivu kombinaciju jednostavne elegancije i snažnog stava. Etno printevi i asimetrični krojevi odlično se kombiniraju uz široke, trapez hlače. Isprani denim i kaput kimono kroja bit će odlični pratitelji u hladnim jesenskim noćima. Za elegantan boho stil nezaobilazna je košulja u tamnijim nijansama i dalje popularnog cvjetnog uzorka. Bež boja, siva, prigušeno zlatna i tamnoplava boje su jeseni koje svaki fashionista mora imati u ormaru. Ključni komadi su sve popularnije dolčevite i cipele na platformu koje su zaštitni znak 70-ih godina.