UVIJEK PREPOZNATLJIVA

Drukčija od drugih: Đurđa Tedeschi ne odustaje od avangardnog stila

01.02.2018 u 12:17

Bionic
Reading

Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi redovito plijeni poglede svojim prepoznatljivim stilom, inspiriranim avangardom

Majku poduzetnika Emila Tedeschija teško je ne primijetiti jer s puno ukusa nosi odvažne kreacije kakve se ne viđaju često.

Gospođa Đurđa, koja je zagazila u osmo desetljeće, hrabro fura svoj modni stil koji podrazumijeva puno crne boje, neobičnih šešira i kapa, otkačenih krojeva, ludih cipela…

Đurđa Tedeschi se pojavila na premijeri predstave 'Sjećanje šume' u zagrebačkom Gradskom dramskom kazalištu Gavelli, nastaloj prema nagrađivanom romanu Damira Karakaša, i ponovno pokazala da ima nepogrješiv smisao za modu.

  • +6
Poznati na premijeri predstave 'Sjećanje šume' Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Avangardni minimalizam njezina je modna formula od koje ne odustaje. Ova dama koja ne robuje trendovima pomno bira odjeću koja ima bezvremensku notu, a zanimljivo je da je godinama vjerna istoj frizuri i make upu

  • +6
Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

U dugoj crnoj haljini, koju je upotpunila modernom beretkom i upečatljivim naušnicama, Tedeschi je kreirala zanimljiv look.

Da modu ima u malom prstu, Đurđa Tedeschi je pokazala i na 14. Oscar reviji odjenuvši neobičan top i asimetričnu suknju od baršuna te začinivši dojmljiv stajling velikim remenom, a točka na 'i' bio je elegantan kaput krojen kao pelerina. Zaljubljenicama u modu zasigurno je za oko zapela i fantastična torba te trendi gležnjače, kakve bismo rado vidjeli i u svom cipelaru. 

O Đurđinom stilu, a u čijoj se garderobi nalazi odjeća s potpisom poznatih dizajnera, ali i japanskog kreativca Yamamota te brenda Comme des Garcons, pisao je svojedobno i Vogue.