FASHION GURU

Drski napad bradavica Jasne Bilušić

07.07.2009 u 15:51

Bionic
Reading

Osim neumjerene količine bijele boje na Splitskom festivalu, Fashion Gurua pogodile su i bradavice Jasne Bilušić. Toliko su ga isprovocirale da mu je došlo da se zaleti i pusti ih van iz njezine slatke male crne haljinice

Nestašne bradavice koje su ga gledale s malog ekrana toliko su ga isprovocirale da mu je, veli Fashi, došlo da se zaleti i pusti ih van iz njene slatke male crne haljinice.

Da Splićani zaista vole bijelu boju, dokazali su ovog vikenda na Splitskom festivalu na kojem su se redom izmjenjivale razne bijele odjevne kombinacije. Bijelom trendu nije odolio ni novi Huljićev pulenac Igor Cukrov koji je dokazao da baš i nema osjećaj za modu obukavši bakanže na lagano bijelo odijelo.

I Mladen Grdović pojavio se u svom valjda jedinom bijelom odijelu koje čuva posebno za Splitski festival, a da Đaniju Stipaničevu netko ne bi rekao da nije pravi Dalmoš, i on je nabacio bilo. Vinko Coce od silne je želje da odjene bijelo izgledao je kao da je strgnuo lancun s kreveta. Svoju bijelu kombinaciju iskusni Goran Karan razbio je pak crvenom majicom.

Bjelinu na festivalskoj pozornici ozbiljno je narušila nova suvoditeljica Duška Ćurlića, Vanessa Radman koja je dokazala da se u modi ne snalazi ništa bolje od Duškove uobičajene suradnice Barbare Kolar.

Provjerite u fotogaleriji što je još Fashion Guru rekao o našim junacima s malih ekrana. I ne zaboravite glasati tko vam je glam, a tko blam