KAŽU DA JE MOGUĆE

Doživite orgazam koji traje četiri mjeseca

  • Autor: M. C.
  • Zadnja izmjena 20.07.2011 09:03
  • Objavljeno 20.07.2011 u 08:00
muškarac žena par sreća brak seks

muškarac žena par sreća brak seks

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Instruktorica seksa Nicole Daedone napisala je knjigu u kojoj objašnjava da uz dobrog partnera i umijeće žena može postići orgazam koji traje - četiri mjeseca

Dok u stvarnom svijetu žene i muškarci ne nalaze puno vremena za seks uz sve dnevne obaveze i orgazam kod žene traje deset sekundi, u svijetu instruktorice Nicole Daedone žena može doći do višemjesečnog orgazma uz posebnu meditaciju. Orgazmična meditacija ženi pomaže da stalno bude uzbuđena te se isprepliće kroz sva životna polja čineći je senzualnom i jedrom.

'Ovim načinom muškarac može ženu dovesti do ruba u samo 15 minuta', piše Nicole u svojoj knjizi i dodaje da još nije srela ženu koja u bilo kojem trenutku ne može doživjeti orgazam, ali toga nije svjesna

Njezinu teoriju o dugotrajnom orgazmu Rowan Pelling za Daily Mail uspoređuje s hit knjigom 'Jedi, moli, voli' i tvrdi da je Nicolina knjiga pravi izazov. Instruktorica smatra da je ženski orgazam glavni problem kod seksa jer, prema jednoj anketi, samo 26 posto žena doživjelo je orgazam u posljednjem odnosu prije ankete. Na isto pitanje potvrdno je odgovorilo 76 posto muškaraca, što na kraju rezultira ženinim odbijanjem seksualnih odnosa ili se upuštaju u odnos samo zato da ne uvrijede partnera. Također upozorava da se previše pozornosti skreće na lijekove ili pomoćna sredstva koja bi ženi trebala pomoći da doživi orgazam, a nitko ne spominje koliko je važna njezina senzualnost.

Daedone tvrdi da je definicija orgazma sagledana na način kako muškarci doživljavaju vrhunac, dok je ženski orgazam druga priča.

'Orgazam je sposobnost tijela da prima i daje zadovoljstvo. Ako cijelu igru seksa između muškarca i žene pogledate s odmakom, vidjet ćete da žene vole seks jednako kao i muškarci, čak i više, ali ne na uobičajen način kako im je inače serviran', objašnjava Nicole koji put vodi do višemjesečnog užitka.
Da biste uspjeli doći do višemjesečnog orgazma, za početak oba partnera trebaju meditirati svakodnevno 45 minuta, u potpunosti koncentrirani na meditaciju. Nakon desetak dana osjetit će prve pozitivne pomake.

Thinkstock

Thinkstock

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Meditacijom možete postići veći užitak

U vrijeme meditacije, ugrubo opisano, par je udobno smješten i odjeven, lagano se dodiruje, a prostorija nije zamračena, već puna svjetla. Nicole je u svojoj knjizi 'The Art And Craft Of The Female Orgasm' detaljno opisala što činiti za vrijeme meditacije.

Žena treba razmišljati o svojim osjećajima, a muškarac o svojoj partnerici. Dok se žena opušta i tone u svoje misli, partner joj može povjeriti što osjeća u tim trenucima. Ovo je vjerojatno jedna od uputa koja će najteže pasti većini muškaraca budući da najčešće ne vole izražavati svoje emocije riječima.

Veliku posvećenost partnerici, koju Rowan Pelling negativno komentira, Nicole uspoređuje sviranjem na violini. Kaže da nitko ne razmišlja o satima vježbanja, već o trenutku kada violinist pokaže svoje umijeće i zadivi publiku vještinom muziciranja. Isto pravilo vrijedi i za muškarca koji će na kraju postati pravi virtuoz u krevetu i zadovoljiti svoju partnericu.

'Meditacija nije predigra niti seks i služi isključivo da žena dostigne i ostane na senzualnom nivou', ističe Nicole i dodaje kako većina ljudi nije svjesna da lagani dodir može uzburkati emocije i potaknuti uzbuđenje. Instruktorica seksa Pellingu je priznala da zna da će većina čitatelja njezinu metodu smatrati luckastom, ali od nje mogu imati koristi bez ikakve štete, pa preporuča da probaju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi