GECO HUB

Dosta vam je odlaganja stvari na sve strane koje kasnije ne možete pronaći? Imamo odlično rješenje za vas

06.03.2020 u 17:47

Bionic
Reading

Ne bi li bilo odlično da dođete kući sa posla i sve stvari koje preko dana nosite po džepovima - mobitel, ključevi, novčanik... - jednostavno stavite na vidljivo mjesto na zidu, umjesto da samo isipate stol gdje će vam samo smetati? Britanska tvrtka za dizajn inovativnih proizvoda osmislila je savršeno rješenje

Zabavno i praktično, tako bi se u dvije riječi mogao opisati Geco Hub koji će spasiti vas, ali i sve vaše stvari tako što će ih držati na okupu i sigurne - na zidu.

Riječ je o novom izumu britanske tvrtke za dizajne inovativnih proizvoda Version 22, a koja je pokrenula Kickstarter kampanju za financiranje upravo ovog proizvoda - Geco Huba. Ono zašto je zanimljivo i našem tržištu je da s njima surađuje i brand studio iz Rijeke, Barguss & Batistić, koji su osmislili rješenja vezana uz vizualni identitet, dizajn pakovanja i dizajn crowdfunding kampanje i dobili konačni proizvod.

  • +5
Geco Hub Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Geco Hub zidno je spremište, koje vizualno izgleda poprilično zanimljivo, a ono najvažnije, izuzetno je funkcionalan, jer na njega možete objesiti, zakačiti, umetnuti sve ono što vam treba u svakodnevnom životu - od novčanika i ključeva, preko naočala, sve do punjača i mobitela. 

Njegova posebnost je i to što je kompaktan, može se ugraditi sa i bez vijaka, a moguće ga je sastaviti i u veću površinu, ukoliko vam je potrebno više stvari. Nas je privukao na prvu, a nadamo se da će im Kikstarter kampanja uspjeti - na prvi pogled, na dobrom su putu.