OSVJEŽITE LOOK

Dosadile su vam crne haljine? Ovim divnim alternativama teško je odoljeti bez obzira na dob

27.04.2023 u 11:36

Bionic
Reading

Crne haljine modni su klasik u koji se kunu zaljubljenice u modu i spasit će nas u gotovo svakoj situaciji, od poslovnih do večernjih

Bezvremenske i svestrane haljine odličan su modni izbor za one dane u kojima nemamo ni volje ni živaca osmišljavati modne kombinacije, a ovisno o tome nosimo li ih sa ženstvenim sandalama na petu ili tenisicama, mogu biti i casual i elegantne, ovisno o raspoloženju.

Ako i u vašoj garderobi prevladavaju neutralne nijanse i bezvremenska crna te ste se dolaskom toplijih dana odlučili razveseliti nekom modnom inovacijom, možda je vrijeme za osvježenje looka uvođenjem novih boja i uzoraka.

Crne haljine jedan su od najvećih modnih klasika i uvijek su in, stoga nije čudo da su omiljen izbor poznatih trendseterica poput Angeline Jolie i Jennifer Aniston.

NA PREMIJERI SERIJE

Poput grčke božice: Slavna brineta zabljesnula u haljini koja slavi žensku figuru

Pogledaj galeriju

No proljetno-ljetna sezona uvijek je više u znaku veselijih boja i razigranih uzoraka pred kojima će pokleknuti čak i ljubiteljice minimalizma. Još jedna dobra stvar je to da takve boje imaju jak anti-age efekt, a slobodno ih možete kombinirati sa svime što imate u ormaru, od natikača mule pa do tenisica...

Možda niste ni razmišljali o tome, ali odabir haljine u određenoj boji način je da izrazite svoju osobnost i stil jer boje utječu na raspoloženje i emocije.

  • +21
Haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Evo koje boje su in ove sezone

Dakako, vedre nijanse koje komplimentiraju vašem tenu, boji kose i očiju uvijek su najbolji izbor, no ovih nekoliko boja vladat će stajlinzima poznatih zaljubljenica u modu:

- plava, odnosno upečatljiva kobaltnoplava ili kraljevski plava, koja svaki stajling diže na novu razinu

- vedre zelene nijanse, poput boje trave

- magenta - Pantoneovu hit boju viđat ćemo posvuda

- crvena, žuta i ljubičasta.