FASHION GURU

Doris Pinčić Rogoznici treba stručna osoba po pitanju mode; nakon dva dobra stajlinga uskočila je u svoju odjeću i sve je palo u vodu

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 02.03.2020 13:12
  • Objavljeno 02.03.2020 u 12:28
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Dario Njavro/HRT/Goran Kovacic/PIXSELL

Na opatijskoj pozornici Doris Pinčić Rogoznica pokazala je dva odlična stajlinga, no dobar niz prekinula je već na after partyju poslije Dore. 'Nakon što se presvukla u svoju modnu kombinaciju sve ono što smo vidjeli na pozornici palo je u vodu', zaključio je Fashion Guru

Nakon što smo se nagledali Doris u RTL-ovim uzdanicama došlo je novo poglavlje za voditeljicu, a za naše prilike to je bio vrhunski glazbeni spektakl Dora.

Kada sam ugledao Pinčićku na pozornici, rekao sam 'mašala'. Pretpostavljam da je to radila kostimografkinja Lena Andrijević i nije pogriješila. Lijepa i efektna haljina na njezinom skladnom tijelu izgledala je, kako bismo rekli, svjetski, pa čak i crna haljina u koju se presvukla u jednom trenutku.

Da ne zaboravim i Zlatu Sušec, također lijepo odjevenu. Zlata je bila puno primjerenija HTV-ovom spektaklu nego Doris, koja se bacala po voditeljima i kao da vodi '3,2,1 - kuhaj' bacala neke fore. Ali valjda će je istrenirati ne samo u voditeljskom dijelu kao Zlatu, već i po pitanju odijevanja.

Nakon što se presvukla u svoju modnu kombinaciju sve ono što smo vidjeli na pozornici palo je u vodu. Doris treba stručna osoba po pitanju mode, a pritom ne mislim na one priučene, koje je do sada slušala.

  • +9
  • +6

Doris Pinčić Rogoznica

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!