ZA PRSTE POLIZATI
Doris Pinčić otkrila je preukusan i zdrav recept za ručak koji vam neće oduzeti previše vremena

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram
HRT-ova voditeljica Doris Pinčić strastvena je zaljubljenica u hranu, što se dalo primijetiti još tijekom njezina angažmana na RTL televiziji, gdje je svoje prve voditeljske korake napravila u kulinarskoj emisiji 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.
Osim što kuha za svoje ukućane, lijepa voditeljica danas uživa u snimanju vlastitog gastro serijala 'Kuhinja babe Eve' u kojem posjećuje razne dijelove Lijepe naše i zajedno s lokalcima uči raditi nova tradicionalna jela.
-
24
ODLIČNO RASPOLOŽENA
Doris Pinčić provela je kvalitetan dan u prirodi, a njezine pratitelje je zanimalo gdje je nabavila haljinu
-
ZA PRSTE POLIZATI
Odvažite se i isprobajte tortu po receptu Karmele Vukov Colić; vjerujte nam na riječ, tražit ćete još
-
ODLIČNA IDEJA
Ne znate što s ostatkom pirea? Pretvorite ga u ukusne popečke koji se tope u ustima
No, kada nije na snimanjima, 32-godišnja Zadranka slasne recepte priprema u svoja četiri zida, za svoje malene nasljednike, Donata i Gitu. Nedavno je u svojoj rustikalnoj kuhinji pripremila super jednostavno jelo, gotovo za svega desetak minuta, koje je podijelila s pratiteljima na Instagramu.
Doris je snimila video u kojem s nutricionisticom Darijom Vranešić razgovara o pripremi ribljih jela, a ovog puta odluka je pala na tjesteninu s fileom crvenog bodečnjaka, jedne od najcjenjenijih pripadnika oborite ribe koja živi na velikim dubinama uz morsko dno.

Doris Pinčić
Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram
Postupak je vrlo jednostavan i neće vam oduzeti previše vremena. Voditeljica je riblje filee s kožom kratko prepekla na maslinovom ulju, maknula ih s tave i na isto ulje stavila šaku cherry rajčica, češnjak i nakon nekoliko minuta sve prelila bijelim vinom.
Sa strane je za to vrijeme u kipućoj vodi skuhala tjesteninu od durum pšenice. Ukoliko se bacite u pripremu ovog recepta pripazite da tjesteninu ne prekuhate, već da je ostavite al dente. Skuhanu tjesteninu potom prebacite u tavu s rajčicama i češnjakom pa sve podlijte s malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.
Zatim dodajte ribu i sve zajedno zalijte s još malo maslinovog ulja, posolite i popaprite i začinite s malo svježeg peršina. Za svega 10 minuta dobit ćete brz, nutritivno dobro izbalansiran i ukusan obrok.
- kuhinja
- hrana
- namirnice
- kuhanje
- Doris Pinčić
- ručak
- riba
- špageti
- tjestenina
- jelo
- obrok
- večer
- jela
- slana jela
- file ribe