Ljubav na prvi klik

Donosimo najveći popis opreme za bebu

26.10.2019 u 07:00

Bionic
Reading

Inicijalni šok je prošao, adrenalin također polako popušta, sve više se navikavate na ideju da ste zbilja vi ta osoba koja čeka rođenje djeteta, i što sad? Što sa realnim svakodnevnim stvarima, obavezama, pregledima, prehranom, opremom za bebu

Samo osobe koje su imale tu sreću i dočekale svoju prvu bebicu znaju koliko pitanja se u tim trenutcima vrti u glavi, od trenutka kad ugledate onaj plusić na testu za trudnoću pa do samog rođenja djeteta.

Čuli ste već druge kako pričaju o kišobran kolicima, tetra pelenama, nosnim aspiratorima i sličnim pojmovima koji vam vjerojatno ne znače puno. Ne brinite, stvari postaju vrlo jednostavne ako im se pojasni primjena. Ekipa iz baby webshopa svezabebu.hr pripremila je za vas najveći popis opreme za bebu za 2019. godinu. Obavezno štivo za svakog budućeg roditelja. Ako se pitate zašto bi trebali pročitati taj popis, odgovor je vrlo jednostavan – da bi znali što od opreme za bebu vam treba i u kojem trenutku, jer osim što su nabrojali osnovnu opremu za bebe pojasnili su i što je i čemu služi. Na taj način će vam biti puno lakša odluka o tome što vam uistinu treba, kao i na što ne želite trošiti novce.

Zapravo je nevjerojatno puno stvari koje trebaju tek rođenoj maloj bebici, čak i najzagriženiji zagovornici minimalizma će se sigurno složiti da taj popis uistinu nije malen. Da, naravno da je važno da te nove tapete u dječjoj sobici savršeno odgovaraju boji krevetića, ali ne zaboravite da postoje puno važnije stvari za bebu u tim prvim trenutcima kad stigne u svoj budući dom.

Dakle, ako čekate bebu, a „jaje“ vas još uvijek asocira samo na jelo, „košaru“ bi koristili za branje jabuka, „vreća za spavanje“ vas podsjeća na zadnje planinarenje na Velebitu, „muzički vrtuljak“ na lunapark, „Isofix“ vam zvuči kao ono neko instant ljepilo iz reklama, a za „klokanicu“ vam nije jasno što bi drugo bilo osim ženski primjerak klokana - ovo je definitivno popis koji morate proučiti. Ako su vam svi pojmovi već poznati, sigurno vam neće škoditi da prođete kroz popis opreme za bebu ponovo i budete sigurni da ništa niste propustili prilikom planiranja.

U internet trgovini svezabebu.hr možete pronaći široki asortiman proizvoda za bebe i majke, kao i široku paletu popratnih proizvoda. Sve što vam je ikad trebalo za vašu bebu od sada na jednom mjestu! Da ne bi bilo zabune, naći će te tu ponešto i za tate :)

Ponosni su na brzinu dostave, na ponudu brendova u koje vjeruju i koje i sami vole, ponosni i na to što su kupcima dostupni i nakon kupnje proizvoda, a posebno su ponosni na personalizirani odnos s klijentima koji im se uvijek vraćaju.