KENDALL JENNER

Dominirala u koži: Poznata brineta ne prestaje nizati inspirativne stajlinge

03.11.2023 u 12:52

Bionic
Reading

Na ulicama Los Angelesa najvećom street style zvijezdom posljednjih tjedana postala je američka 'it' djevojka i članica jedne od najpoznatijih reality obitelji na svijetu

Nakon upečatljivog denim izdanja na benzinskoj postaji i casual kombinacije u znaku hit tenisica sezone, slavna Kendall Jenner servirala je još jedno besprijekorno izdanje u nizu.

Uoči proslave 28. rođendana, ova 'it' djevojka dominirala je u koži od glave do pete, što je postigla smeđim kompletom u duhu 80-ih.

Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: RAAk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kombinaciju suknje i predimenzioniranog blejzera, s detaljem naglašenih ramena i stegnutim strukom, vješto je podigla limeta zelenim modelom torbice.

Njezina pletena tekstura jasno je dala do znanja kako je riječ o modelu s potpisom modne kuće Bottega Veneta, zaslužne i za kožni komplet u stajlingu slavne brinete.

Naziva Gemelli, spomenuti model torbe novi je adut u ponudi talijanskog brenda predstavljen u sklopu aktualne kolekcije i u prodaji dostupan u širokom rasponu boja.

Držana u ruci, na ramenu ili u naručju poput najdragocjenijih predmeta, torba Gemelli Bottega Venete definitivni je izbor za sve one fashionistice koje vole beskompromisni luksuz.

Sa svoja dva pretinca u obliku polumjeseca, stiže sa uklonjivim cjevastim remenom za rame i, samim time, moguće ju je nositi na tri načina.