TRENDI PRUGICE

Dominacija se nastavlja: Komadi s ovim klasičnim uzorkom jedino su što vam treba ove jeseni

20.10.2021 u 15:02

Bionic
Reading

Ukoliko ste bili uvjereni kako komade s trendi prugama treba čim prije pospremiti na dno ormara, ljubitelji ovog chic klasičnog uzorka mogu odahnuti

Uzorak koji obožavamo nositi ljeti dobro će nam doći i na jesen, a ako ste razmišljali kako morate obnoviti sezonsku garderobu, nećete pogriješiti ukoliko nabavite majicu ili džemper upravo s prugama.

Da se radi o jednom od najpoželjnijih modnih trendova koji ćemo viđati i u mjesecima koji su pred nama, dokazuje i modna tražilica Stylight, ali i uvijek zanimljivi profili najtrendi vladarica Instagrama koje su itekako upućene u najnovije modne aktualnosti.

  • +4
Mollie King Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Posljednjeg tjedna kolovoza, upit za traženjem prugastih džempera porastao je za nevjerojatnih 78 posto, a osobito su na cijeni najklasičnije kombinacije koje uključuju bijelu i crnu ili tamnoplavu.

Tzv. bretonske pruge modni su klasik koji nikad neće izaći iz mode, te se smatra basic komadom koji svaka ljubiteljica francuskog chica mora imati u svojoj garderobi.

Fantastično se sljubljuju i s trendi trapericama, maksi suknjama, komadima od kože ili kuloticama, a prikladni su i za poslovn,e ali i casual prigode pa ih lako možete spariti i s npr. sakoom ili pak balonerom.

Šarmu ovog vječitog uzorka nije odoljela niti omiljena pedeset plus influencerica Pilar De Arce, poznata blogerica Ilenia Toma, kao ni britanska prezenterica, voditeljica i pjevačica Mollie King.

Upravo je Pilar pokazala kako prugice itekako dobro izgledaju u svakoj prigodi, a osim što su nevjerojatno cool i pouzdano skidaju godine i čine nas mlađima.