VLADAVINA JE VODENJAKA

Dok je Sunce u Vodenjaku, svi zračni i vatreni znakovi, osim Lava, bit će u boljoj formi nego ostali

22.01.2022 u 11:00

Bionic
Reading

Sunce je doseglo točku od 300 stupnjeva ekliptike u četvrtak 20. siječnja u 2.36 ujutro prema srednjoeuropskoj vremenskoj zoni, označivši početak vladavine Vodenjaka

Kad je Sunce u mentalno jakom i druželjubivom Vodenjaku, mnogi dotad povučeni ljudi izlaze u javnost i povezuju se oko nekog zajedničkog cilja. Evo što je pogodno činiti u trideset dana vodenjačke vladavine da biste se usuglasili s energijama ovog znaka.

Uključite se u dobrotvoran rad. Vodenjak je izrazito posvećen humanitarnim aktivnostima i javlja se na razne akcije u cilju poboljšanja kvalitete života bližnjih.

Podržite ravnopravnost. Iako je na strani ravnopravnosti, uviđa jedinstvenost obilježja svakog pojedinca i zna kako on može pridonijeti boljitku u svom okruženju.

Donirajte novac i robu. Tekuće razdoblje potiče angažman u dobrotvorne svrhe, primjerice za utočišta, beskućnike, sirotišta, prijatelje životinja...

  • +6
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odijevajte se smiono i jedinstveno. Vodenjak voli isticati svoju osobnost odjećom i kosom. Obojite kosu, stavite ekstenzije i odvažite se na novu, neobičnu frizuru.

Posjećujte knjižnice. Vodenjak se voli družiti s istomišljenicima i pritom učiti. Knjižnica ili književni klubovi bit će središta okupljanja intelektualaca, naročito mlađe dobi. I nevladine organizacije trebale bi primiti povećan broj novih članova.

Klonite se razmetanja znanjem. U vodenjačkom je stilu nakrcati se informacijama i onda ih ispaljivati prisutnima u društvu i sudionicima online rasprave.

  • +8
Harry Styles je Vodenjak, rođen je 1. veljače 1994. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok je Sunce u Vodenjaku, svi zračni znakovi i dva od tri vatrena (osim Lava) bit će u boljoj formi nego ostali, a okolnosti će im biti povoljnije. Prisutnost Saturna u istom znaku, a Urana u Biku, donekle će zakomplicirati stvari i Vodenjacima, no Sunce će im donositi olakšanje do 19. veljače.