OČUVANJE PRIRODE

Dođite na ZeGeVege festival

03.10.2011 u 11:47

Bionic
Reading

Ovogodišnji ZeGeVege festival održat će se na Trgu bana Jelačića u petak 14. listopada od 10 do 22 sata i subotu 15. listopada od 9 do 15 sati

Cilj ZeGeVege festivala jest upoznati građane s lakoćom življenja na održiv, ekološki i zdraviji način. ZeGeVege festival postao je poznat među sudionicima i posjetiteljima festivala kao mjesto gdje mogu ponuditi i upoznati se s novinama u ekoproizvodnji i održivom načinu življenja.

Svoju ponudu predstavit će proizvođači zdrave hrane, ekopoljoprivrednici, proizvođači kozmetike i sredstava za čišćenje koja nisu testirana na životinjama, proizvođači ekološki prihvatljivih ambalaža, prijevoznih sredstava i alternativnih izvora energije te udruge koje promiču održivi razvoj.

Cjelodnevni zabavni program, koji uključuje pjevače, plesače, mađioničare, žonglere i komičare, uz predstavljanje sponzora i izlagača, namijenjen je raznolikoj publici svih dobnih skupina. Bit će postavljen i restoran zdrave hrane koji će nuditi zdrava jela po promotivnim cijenama, dok će se u sklopu festivala održavati radionice za djecu, videoprojekcije, besplatna šminkanja i friziranja, radionice kuhanja i slično.

Na službenim stranicama ZeGeVege festivala, www.zegevege.com, možete pogledati sve detalje i program.