FASHION I BEAUTY EVENT

Dođite na 'Stilske igre' u Arena centar

21.03.2013 u 14:20

Bionic
Reading

Najmoderniji trgovačko-zabavni centar četvrte generacije Arena Centar Zagreb od 23. do 24. ožujka postaje meka dobrog stila te svjetskih make up i beauty noviteta

'Stilske igre' odvijat će se pod motom zabava je tajna dobrog stila i objedinit će događanja vezana uz najnovije modne trendove, dobar stil i izgled, za sve uzraste.

Program na beauty i fashion kornerima započinje u subotu već od 10 sati, kada će Fresh optika i Sunglasses centar educirati posjetitelje o važnosti polariziranih leća koje štite od UV zračenja.

O prirodnoj njezi lica, tijela i kose uljima govorit će stručnjaci iz Melvite, dok će o oblikovanju tijela bademom iz Provanse svoja iskustva podijeliti L' Occitane. Šarenim savjetima posjetitelje će obogatiti Ines Preindl, a Dermacare će dati upute za njegu kože prije ovogodišnjeg susreta sa sunčevim zrakama.

Jedna od najutjecajnijih vizažistica u Hrvatskoj, renomirana make-up artistica Ivana Bilandžija Billy svojim profesionalnim savjetima dokazat će da make up trikovi nisu rezervirani samo za zvijezde. U subotu od 13 do 17 sati bit će na raspolaganju svim posjetiteljicama na beauty korneru.

U svijet dobrog stila posjetitelje će uvesti poznata modna blogerica Petra Nižetić koja će stilizirati i voditi modnu reviju u subotu od 18 do 19 sati. Ležerno-lepršave proljetne kombinacije nosit će manekenke iz Sandra Agencyja. Subotnju priču o dobrom stilu i modi zaokružit će Luka Nižetić glazbenim nastupom od 19 sati.

U organizaciji trgovine Bija Baja Buf nedjeljni modni korner bavit će se temama zaštite osjetljive dječje kože od UV zračenja s naglaskom na zaštitnu odjeću. Mirise i boje svijeta posjetitelji će moći okusiti sa Lush timom.

Farmacia će podijeliti savjete za zdrav način života i predstaviti proizvode PLUS active i VITAL plus.

Crveni tepih neće biti rezerviran samo za odrasle manekenke i manekene, u nedjelju će se posjetiteljima Arena Centra predstaviti mali modeli u najnovijim kolekcijama proljeće-ljeto 2013. od 12 sati. Nedjeljno događanje začinit će plesni nastup Bambi Kids od 13 do 14 sati.

Stilistica i blogerica Petra Nižetić posjetiteljima će se obratiti sa stručnim modnim savjetima te podijeliti tajne modnog uspjeha i u nedjelju, u sklopu fashion kornera od 13 do 16 sati.