vrlo chic

Dobro ih je imati u ormaru: Tri vrlo trendi modela sandala koje možete nositi u prvim danima jeseni

05.08.2021 u 15:14

Bionic
Reading

Sandale za jesen? Možda na prvu zvuči pomalo neobično, no zaista postoje modeli sandala koji su vrlo trendi, ali i topli u prvim jesenskim danima. No, kako bi bili stilski dotjerano, dobro će doći nekoliko savjeta i modnih trikova

Jedan od najveći pluseva za nošenja sandala na samom početku jeseni je činjenica da ih možete malo dulje nositi, a ne pospremiti ih u ormar doslovce dva tjedna nakon kupnje, pogotovo ako ste čekali početak sniženja.

Tri modela sandala koji su vrlo popularni ovog ljeta, vrlo su trendi u jesenskim kombinacijama, stoga ako još niste kupili savršene sandale, bacite oko na ove modele.

Udobne sandale s dva remenčića

Kod ovog modela udobnost je prva zagarantirana zahvaljujući širokom donjem dijelu te varijabilnim kopčama. Kada ih jednom obujete, ove natikače nikada neće htjeti skinuti.

Modni znalci na Instagramu pokazali su kako ovaj model odlično izgleda i kombiniran sa slatkim, a toplim vunenim čarapama. Upravo je to idealna kombinacija za prohladne prve jesenske dane ili pak vjetrovite dane na moru. Najlakše je kombinirati modele u zagasitim, zemljanim tonovima pa svakako obratite pažnju na boje kao što su tamno zelena, smeđa, siva ili pak klasična crna.

  • +22
Natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Klompe

Klompe su se ove sezone u modu vratile na velika vrata, a prema nisu klasiče sandale, otvorena peta i lakoća nošenja čini ih omiljenim cipelama.

Možete ih nositi s čarapama ili bez, a odlično će izgledati sa svijetlim trapericama i trendi puloverom. U njima ćete bez problema izdržati i nešto hladnije dane, ali i slabiju kišu zahvaljujući vodootpornoj koži.

  • +12
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Gumene natikače

Trendi sandale koje se nikako nisu mogle izbjeći ovoga ljeta zasigurno su gumene natikače. Brojne slave dame i modne influencerice ovo ljeto ne odvajaju se od natikača izrađenih od jednog neprekinutog komada gume, poput onih s potpisom brenda Yeezy.

No, kod ovog modela postoji jedno stilski važno pravilo: za hladnijih dana nosi se uz sportske, teniske čarape, nikako vunene. Osim toga, gumene natikače najbolje se kombiniraju s duksericama i trenirkama, a ako niste sportski tip nosite ih uz traperice i oversized košulju.

  • +24
Natikače i japanke za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo