prva dama

Dobri komadi ne izlaze iz mode: Sanja Musić Milanović reciklirala outfit iz 2021.

01.02.2024 u 08:46

Bionic
Reading

Prva dama Hrvatske kao doktorica je izuzetno uključena u teme koje se bave zdravljem građana, a time i mentalnim zdravljem. Sinoć je u Westinu u Zagrebu podijelila neke zabrinjavajuće podatke

Supruga predsjednika Milanovića jučer je sudjelovala na panelu 'Budućnost mentalnog zdravlja' u organizaciji Projekta Aktivna Hrvatska i Mentalnog treninga u hotelu Westin, a za tu je prigodu iz arhive svojih uspješnih stajlinga izvadila jedan koji je nosila u prosincu 2021. godine govoreći o problemu debljine među građanima.

Riječ je o efektnom stajlingu čija je glavna zvijezda moćno odijelo s kariranim uzorkom!

Sanja Musić Milanović ljubiteljica je klasičnih komada i krojeva, a ovo se efektno odijelo ističe dužim sakoom i kraćim hlačama rezanima do sredine potkoljenice. Također, osim klasičnih crnih i upečatljivih crvenih odijela, ovaj put odluka je pala na uzorak u kojem se izmjenjuju plavi i tamnoplavi tonovi.

Efektno odijelo kombinirala je uz zelenu košulju te kožne crne čizme na petu s odgovarajućom crnom torbicom koju je nosila u ruci.

Ovaj put prva dama je sudjelovala na panelu u sklopu projekta Aktivna Hrvatska te izrazila zabrinutost zbog podataka o mentalnom zdravlju mladih, a posebno brine onaj koji otkriva kako je oko 5.5% šesnaestogodišnjaka izrazilo da ima četiri ili i više depresivnih tegoba.

'U toj tako mladoj životnoj dobi svako četvrto, teško je reći dijete, svaki četvrti mladi čovjek je rekao da ima potrebu sebe ozlijediti, a svako deseto u dobi od 16 godina reklo je da je barem jednom u životu pokušalo izvršiti samoubojstvo', istaknula je prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović.

svi su gledali u njih

Poznati na premijeri predstave u Gavelli: Među uzvanicima i bračni par Milanović

Pogledaj galeriju