EUFORIJA NA BACKSTREET BOYSIMA

Djevojke padale u nesvijest, Petreković zabavljao Pišekicu

28.11.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Žene s muževima, zaručnicima, dečkima i solo djevojke pohrlile su u zagrebačku Arenu kako bi se prisjetile vremena kada su ludovale za prezgodnim dečkima iz Backstreet Boysa. Zabavljali su se i poznati

Solidno ispunjena Arena odisala je nestrpljenjem i oduševljenjem u isto vrijeme, prije izlaska jednog od najpoznatijih boy bendova na svijetu - Backstreet Boysa na pozornicu.

Iako je koncert počeo sa sat vremena zakašnjenja, sve je zaboravljeno kada su se dečki popeli na pozornicu.

Čak i dečki su u sav glas vrištali pjesmu 'Everybody' s kojom su Boysi otvorili koncert.

Osim zaluđenih obožavateljica koje su Nicku Carteru bacile grudnjak na pozornicu, u Areni su se, istina pomalo sramežljivo, zabavljali i naši celebrityji.

Mario Petreković definitivno nije bio jedan od njih. On je vatreno plesao uz hitove Boysa, a sredinom koncerta pridružila mu se i seksipilna voditeljica Nikolina Pišek. Pišekica je stajala uz ogradu i mahala svjetlucavim štapićima u ritmu hitova Backstreet Boysa, a Petreković se uzbuđeno stiskao uz nju. Tako se ovaj veseli dvojac zabavljao sve do kraja koncerta, a što će na sve to reći Nikolinin dragi Kristijan Curavić, pokazat će vrijeme.

Da nije riječ o Mariju Petrekoviću, koji živi na račun svojih šala, čovjek bi pomislio da je riječ o nečem ozbiljnom, ali on je samo bio ljubazan i nasmijavao i zabavljao lijepu voditeljicu kojoj je te večeri bio pratnja.