POČINJE SEZONA HALJINICA

Djevojka za kojom se svi okreću na špici

13.06.2013 u 08:00

  • +8

Ulična moda

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Dolazak nešto toplijih dana i probijanje sunca kroz oblake izmamili su djevojke u zanimljivim modnim kombinacijama na poznatu zagrebačku špicu koju su preplavile boje i uzorci te haljinice i suknjice

Kada se radi o proljetnim modnim trendovima na zagrebačkoj špici, pravilo je da pravila nema. Nosi se sve – od kratkih hlačica s hulahopkama, šarenih i širokih hlača, preko mini haljinica cvjetnoga uzorka, pa do balonera.

Već na prvi pogled da se zaključiti kako će nam proljeće i ljeto biti itekako šareni. One malo hrabrije djevojke odabiru kratke hlačice i tako u prvi plan istaknu noge, a uz njih kombiniraju ili tanke šarene pulovere ili pak kožne jaknice.

One koje vole biti u trendu radije posežu za laganim hlačama šireg kroja koje odlično pristaju uz pamučne majice, platnene tenisice i šarene torbice.

Zagrebačke dame koje su još uvijek na oprezu zbog čestih proloma oblaka ne skidaju balonere i lagane čizmice, a vrlo su popularne kombinacije traperica i košuljica, bilo kariranih, bilo onih od ispranog trapera.

Međutim za oko posebno zapinju zagrebačke djevojke koje su, unatoč neprestanoj promjeni vremena, za ovu sezonu odlučile zauvijek se pozdraviti s kišom i pozdraviti sunce. Tako su odbacile suvišne krpice i na radost svih uskočile u proljetno-ljetne haljinice, a mnogima sigurno nije promaknula mlada Zagrepčanka u kratkoj haljinici cvjetnoga uzorka i crnim otvorenim sandalama na punu petu.