PRIGODNA MAJICA

Dizajneri se narugali hejterima Melanije Trump

14.06.2017 u 13:54

Bionic
Reading

Melania Trump, prva dama SAD-a, našla se na meti dizajnera čim je njezin suprug, kontroverzni biznismen Donald Trump pobijedio na izborima, no čini se da su se sad stvari poprilično promijenile i to u korist lijepe 47-godišnje Slovenke

Kao što je već poznato, nakon Trumpove pobjede mnogi dizajneri poput Toma Forda ili Marka Jacobsa odbili su odijevati bivšu manekenku rođenu u Sevnici, no gospođu Trump to nije nimalo diralo te je redovito mamila uzdahe u kreacijama omiljenog talijanskog dvojca Dolce & Gabbana - još su svježa sjećanja na skupocjeni cvjetni sako koji potpisuje upravo ova modna kuća.

Melania je i za posjet Vatikanu i susret s Papom nosila elegantne kreacije koje potpisuje ova proslavljena talijanska modna kuća.

Lijepa prva dama dobila je pregršt komplimenata za crnu haljinu od čipke s dugim rukavima duljine do koljena (također Dolce & Gabanna) pa su je oduševljeni Talijani usporedili s nenadmašnom Sofijom Loren.

  • +5
Melania Trump u D&G-ovoj odjeći Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Usprkos bojkotu ostalih dizajnera, Gabbana, polovica talijanske modne kuće, zahvalio je Melaniji na nošenju odjeće sa njihovim potpisom.

Sad joj je slavni dvojac uzvratio ukazano povjerenje lansiravši majicu upućenu svim Melanijinim hejterima.

Radi se o običnoj bijeloj T-shirt majici s porukom '#Boycott', s natpisom Dolce&Gabanna i srcem. Za ovu modnu novotariju treba izdvojiti 245 dolara.

Stefano Gabbana o ovom je modnom potezu objavio i post na Instagramu s porukom ljubiteljima i mrziteljima Melanije Trump.