elegantne pruge

Dizajn koji besprijekorno laska liniji nosi i lijepa sestrična princa Williama

14.03.2024 u 13:26

  • +2

Zara Tindall

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Sako s okomitim prugama izdužuje liniju i 'ravna' bokove te je garancija elegantnog looka, što dobro zna i Zara Tindall

Zara Tindall, sestrična princa Williama i princa Harryja, uvijek je u besprijekornim modnim izdanjima koja odišu tihim luksuzom i nenametljivom elegancijom.

U jednom takvom stajlingu vidjeli smo je i na Cheltenham festivalu na koji je odjenula crni sako okomitih bordo pruga - dizajn koji besprijekorno laska liniji, vizualno izdužujući struk.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Osim toga, ovaj dizajn 'ravna' bokove te je savršena opcija za sve oblike tijela i oblina jer na najelegantniji način prati figuru. Posebno kada je riječ o odabiru sakoa kakav je nosila Zara Tindall.

Naime, kćer kraljeve sestre princeze Anne, nosila je model širokih ramena zakopčan s dvorednim nizom gumbića do prsiju te ih uskladila s pripadajućim krojenim hlačama, a sve s potpisom brenda Monica Beard.

Svemu su dodatan šarm dale upravo bordo linije koje je vješto kombinirala s mini crnom torbicom s detaljima ove vatrene nijanse (Aspinal of London) te Cefinnovom košuljom visokog ovratnika.

Otmjeni stajling Tindall je zaokružila Fairfax & Favor crnim čizmama visine do gležnja i četvrtaste pete, obogaćenima chic vezicama, te rukavicama i raskošnim prigodnim šeširom u crnoj i crvenoj boji.

Zara Tindall Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Lijepa aristokratkinja ovom je kombinacijom još jednom potvrdila ljubav prema bezvremenskim modnim komadima, ali i upućenost u aktualne trendove jer su upravo sako i hlače na tanke prugice jedni od najpoželjnijih elegantnim odjevnih predmeta ove sezone.