NAJBOLJI TULUM U GRADU

Disney On Ice dolazi u zagrebačku Arenu

25.04.2012 u 13:23

Bionic
Reading

Arena Zagreb se od 2. do 4. studenog pretvara u Disneyjev čarobni svijet bajki. Uz najveći obiteljski glazbeno-scenski spektakl na ledu doživite radost blagdana i sjajno se zabavite sa svim vašim omiljenim Disneyjevim prijateljima

Uz obiteljsku manifestaciju Disney On Ice – tulum počinje! Jedan običan dan pretvorite u dan koji ćete pamtiti! Dopustite da vam više od 50 klasičnih i suvremenih Disneyjevih likova predstavi zadivljujući spoj blagdana i veselja koje zahvaća cijeli svijet!

Kada se pridružite Mikiju Mausu i prijateljima, sudjelujete u posebnoj svečanosti punoj zabave i iznenađenja, spektakularnog klizanja i živopisnih kostima. Predstava vas vodi kroz uzbudljive događaje omiljenih Disneyjevih likova: doživjet ćete valentinovski kraljevski bal s Tijanom, najnovijom Disneyjevom princezom, jako veselu nerođendansku zabavu s Alisom i Ludim Klobučarom, tulum za Noć vještica s Jackom Skellingtonom i najvećim negativcima iz Disneyjevih crtića te havajski odmor s Lilo i Stitchem.

Kao što Miki i prijatelji u predstavi putuju po svijetu i slave sve posebne događaje, svaki dio predstave izgleda onako kako ljudi najčešće zamišljaju određenu proslavu koja se prikazuje pa tako u određenom trenutku cijela pozornica djeluje kao da je trenutno Noć vještica, bez obzira koje je doba godine.

Svaki prizor je drugačiji po bojama i raspoloženju, ali je sve povezano, izgleda moderno i svježe. Kostimografkinja Vanessa Leuck je za svaki kostim nastojala naći boju koja će asocirati na događaj koji se predstavlja, od svilenih kimona boje lavande, limunsko žutih perja za brazilski karneval, cvjetnih japanskih uzoraka do srebrno ukrašenih svjetlucajućih pahulja koje dočaravaju zimsku idilu.

Publika će se zajedno s plesačima s Mardi Grasa naći u New Orleansu gdje se odvija Tijanina priča. U valentinovskom dijelu predstave na ledu će uz suvremene plesne izvedbe zaplesati sedam parova Disneyjevih princeza i prinčeva. Za vrijeme neobične rođendanske zabave klizači kližu toliko brzo kao da ih netko baca iz Klobučarevog šešira. Mikijevi klizači svojom sinkroniziranošću, kostimografijom i koreografijom oduzimaju dah.

Raspored predstava u zagrebačkoj Areni je sljedeći:
Petak, 2.11.2012. u 19 sati
Subota, 3.11.2012. u 11 i 18 sati
Nedjelja, 4.11.2012. u 11 i 15.30 sati

Ulaznice za predstave Tulum počinje! su u prodaji od petka 27. travnja 2012. na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, online na www.eventim.hr te u uredu Adrije Entertainment (Lanište 30, Zagreb).

Cijene ulaznica:
Loža: 360 kn
Vip parter: 270 kn
Sjedenje 1: 200 kn
Sjedenje 2: 150 kn
Sjedenje 3: 100 kn

Posebna pogodnost u uredu Adrije Entertainment (Lanište 30, Zagreb) i Eventim Ticket Shopu (Jurišićeva 2a, Zagreb) u prvih mjesec dana prodaje ulaznica: 10 posto popusta ukoliko ulaznice za Disneyjev svijet zabave kupite do 31. svibnja 2012!

Za više informacija o predstavi Disney On Ice,posjetite www.disneyonice.com ili ih pronađite na Facebooku i YouTubeu.