PARTY IZDANJE

Victoria Beckham vješto spojila nespojive komade i sve oduševila

07.12.2018 u 10:44

Bionic
Reading

Bivša spajsica a danas uspješna modna dizajnerica, Victoria Beckham, trenutno boravi u Londonu gdje je svijetu predstavila posebnu modno-umjetničku izložbu nastalu u suradnji s poznatom aukcijskom kućom Sotheby's

Ovoga svibnja, slavna Victoria Beckham plijenila je poglede na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja u ponoćno plavoj haljini s dugim rukavima, a u identičnoj silueti haljine u crvenoj boji ovoga se puta pojavila u vlastitoj londonskoj trgovini.

  • +2
David i Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoj tradicionalan pristup monokromatskom stilu odijevanja, Victoria je i ovaj put uspjela učiniti zanimljivim netipičnom bojom cipela.

I dok je na vjenčanju vojvode i vojvotkinje od Sussexa svoj odabir ponoćno plave haljine naglasila crvenim cipelama, identičnu haljinu ovoga je puta istaknula salonkama u neočekivanoj lila boji.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U posljednje vrijeme ova slavna Britanka često se može ugledati u sandalama neutralnih boja i čizmama do koljena, koje bojom prate odjevnu kombinaciju, a svojoj haljini za zabave ovoga je puta udahnula novi život u blagdanskoj sezoni.

Kako je imala priliku otkriti na društvenim mrežama, posebnu ju je zaintrigirala akcija 'The Female Triumphant' poznate aukcijske kuće Sotheby's s kojom je ponovno poželjela surađivati.

'Umjetnička remek djela stvorena od strane snažnih i moćnih žena potaknula su me da na jednak način osnažim žene kroz vlastite modne kolekcije. Uzbuđena sam što mi se pružila prilika da ljudima pokažem svoje kreacije u londonskoj ulici Dover kroz izložbu umjetničkih djela koju ćete moći pogledati do nedjelje, 9. prosinca' otkrila je Victoria na Instagramu.