Udvostručite zadovoljstvo

Diesel x Durex — velika D isporuka

17.04.2023 u 11:02

Diesel x Durex

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Udvostručite zadovoljstvo. Diesel x Durex kapsulna kolekcija proslava je zajedničkog uvjerenja brendova u demokraciju, izbor i sex positivity kao ljudskog prava a stiže u Diesel trgovine od 28-og travnja 2023. godine

Predstavljena na reviji Diesel kolekcije Glenn Martensa za jesen/zimu 2023, postavljena je uz brdo od 200.000 Durexovih kutija kondoma. Diesel x Durex suradnja šalje snažnu poruku Dieselovoj i Durexovoj globalnoj zajednici o individualnoj slobodi, stavljajući temu u prvi plan kulture. Majica kratkih rukava, hoodie, bejzbol kapa i traperice opipljivo su ostvarenje poruke. Ovo je ujedno i prvi put da Durex ulazi u svijet mode s posvećenom kolekcijom.

For Sucsexful Living, drsko poigravanje Dieselovom mantrom – For Successful Living – istaknuto je na odjeći. Siva mélange majica kratkih rukava ima otisnuti novi logo koji spaja legendarne logotipe Diesel i Durex na prsima te frazu For Sucsexful Living preko ramena na leđima. Slični tretmani logotipa pojavljuju se na sivoj mélange majici s kapuljačom. Par traperica ravnih nogavica od svijetlog ispranog trapera ima crveni natpis For Sucsexful Living niz nogavicu i kombinirani logotip na stražnjem džepu. Posebno izdanje bejzbolske kape izrađene od pamučnog trapera u svijetloplavoj nijansi upotpunjuje isporuku.

Diesel x Durex Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kapsulna kolekcija se kreće od 75 to 225 Euro i bit će dostupna u odabranim Diesel trgovinama te na Diesel.com. Kolekcija će biti dostupna i u Diesel trgovini u Zagrebu na adresi Masarykova 17.

Kako bi se pojačala i proširila demokratičnost Dieselove poruke o sex positivity koja se manifestirala kroz reviju, zajedno s Durexovom temeljnom vrijednošću prihvaćanja svoje sexualnosti, dodatnih 300.000 kutija kondoma Diesel x Durex bit će podijeljeno besplatno u Diesel trgovinama širom svijeta.