PONOVNO SOLO

DiCaprio nema sreće s manekenkama

11.12.2014 u 11:47

Bionic
Reading

Holivudski zavodnik Leonardo DiCaprio, koji je prošlog mjeseca napunio 40 godina, zbilja nema sreće u ljubavi

Slavni glumac slab je na plavokose ljepotice, no ni ovoga puta nije imao sreće. Nakon godinu i pol veze s manekenkom Toni Garrn ponovno je solo!

Kako su objavili strani mediji, 'friški' samac Leonardo nedavno je viđen u klubu, a kako se priča, napustio ga je u društvu čak 20 djevojaka.

Naravno, to nije promaknulo muškim gostima kluba. 'Pa on je moj heroj. Cure su ga posvuda slijedile. Bio je to nevjerojatan prizor', ispričao je jedan svjedok.

Leo u posljednje vrijeme 'fura' novi bradati look, a paparazzo fotografije s plaže otkrile su i da se veliki zavodnik opustio te da je dobio koju kilicu. No sudeći po svemu, ljepoticama koje ga opsjedaju to nimalo ne smeta.


Toni Garnn

Iako se činilo da će Toni Garnn (22), s kojom je Leo navodno počeo živjeti ovoga proljeća, biti ona prava, na kraju se to izjalovilo. Nije poznato zbog čega su se razišli, ali nagađa se da glumac još uvijek nije spreman skrasiti se.

Manekenka i glumac svoju su vezu tajili od javnosti i nikad se zajedno nisu prošetali crvenim tepihom.
Među Leovim bivšim djevojkama su i poznate ljepotice Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton i zvijezda serije 'Tračerica' Blake Lively