PIVO S TEKILOM

Desperados – pivo koje oslobađa divlju stranu zabave

23.05.2011 u 15:11

Bionic
Reading

Karlovačka pivovara s ponosom predstavlja još jedan poseban proizvod – Desperados, vrhunsko lager pivo s okusom tekile. Desperados odlikuju savršen omjer tradicionalnog okusa najboljih piva i egzotičnog okusa tekile uz udio alkohola od 5,9%, zlatna boja i intenzivan miris

Desperados je pakiran u atraktivnu, posebno dizajniranu bocu od 0,33l kako bi uživanje u njemu direktno iz boce bilo jedinstven doživljaj. Desperados je namijenjen, prije svega, mlađim ljudima željnim dobrog provoda i lude zabave. Ovaj međunarodno poznat proizvod odlično će upotpuniti večernji izlazak, trenutke sa prijateljima učiniti još zabavnijima te osloboditi divlju stranu zabave.

'Karlovačka pivovara prvenstveno je predana zadovoljenju potreba svojih potrošača, a jedan od načina je proširenje portfelja proizvoda – ovaj put predstavljamo Desperados, vrhunsko pivo s okusom tekile. Desperados je svjetski poznat proizvod, a siguran sam da će se novi atraktivan okus svidjeti i hrvatskim potrošačima. Desperados je odlično piće za zabave s društvom, večernja druženja i izlaske', izjavio je predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher.

Desperados je novi član portfelja Karlovačke pivovare od svibnja 2011. godine, a potrošačima je dostupan od sredine svibnja u odabranim kafićima i trgovinama diljem Hrvatske.

U svojim nastojanjima da postane najbolja pivovara u Hrvatskoj, Karlovačka pivovara usmjerena je na zadovoljenje potreba svojih potrošača, a predstavljanjem novog proizvoda u svom portfelju potvrđuje snažnu poziciju na hrvatskom pivskom tržištu i predanost stalnom unapređenju svih aspekata poslovanja.