ZA IZGLED BEZ GREŠKE

Deset stvari koje čine modni stil

06.12.2011 u 13:15

Bionic
Reading

Želiš zabljesnuti i izgledati šik, ali ne želiš obnavljati cijelu garderobu i još pri tome bankrotirati? Da, moguće je!

Voliš svoje najdraže izlizane traperice i stare marte ili starke? Ne moraš mijenjati svoj stil da bi u nekim situacijama izgledala glamurozno! Za trendi i šik look dovoljno je kombinirati nekoliko stvari koje garantirano podižu svaku kombinaciju!

Evo top deset must have stvari koje mora imati svaka modno osviještena cura:

1. Trendi torba
Biti dobro obučen nije teško ako imaš super dobru torbu koja osvježava i podiže svaku kombinaciju. Za pravu torbu nemoj žaliti novca, pogotovo ako će trajati nekoliko sezona. To je uvijek dobra investicija.

2. Efektna ogrlica
Budi glamurozna! Neka tvoj nakit govori za sebe. Kupi upečatljivu, efektnu ogrlicu i najobičnija majica uz nju će izgledati fenomenalno. Osvježit će ti look i odvući pažnju od možda manje zanimljivih odjevnih predmeta na tebi.

3. Štikle na punu petu
I klasične stiletto cipele su odlične, no trendi platforme izgledat će totalno šik i moderno. I, naravno, dodat će ti visinu te dati određeni seksipil.

4. Kvalitetan baloner
To je ultimativni odjevni predmet koji bi svakako trebala imati u svom ormaru. On ističe siluetu, a može te odjenuti damski seksi ili, ako ga hrabro kombiniraš sa starkama, čak i sportski. Jednom riječju, baloneri su vječni.

5. Hlače cigareta kroja
Svaka žena u svom ormaru trebala bi imati taj vječni i klasični tip hlača. Zašto ne i ti? Možeš ih kombinirati na puno načina, a ako ih još nabaviš u totalno in bojama za ovu sezonu, jarkim, modni uspjeh je zagarantiran.

6. Svileni šal
Možda misliš da su svileni šalovi rezervirani za gospođe u ozbiljnim godinama, no ovaj zanimljivi modni dodatak itekako možeš dobro iskoristiti. Voliš li bohošik, kupi veliki šareni, a ako si klasičarka, jednobojni ili dvobojni. To zaista nije velika investicija, a za stil će učiniti čudo.

7. Kaput po mjeri
Ima nešto fantastično u kaputu po mjeri! Investicija je to koja se isplati jer će trajati godinama i uvijek će te potpuno odjenuti.

8. Savršena manikura
Kad je stil u pitanju, nije važna samo garderoba. Zaboraviš li srediti nokte, i najbolji stajling bit će promašaj. Uredni nokti, s malo diskretnog laka ili pak za one hrabrije intenzivnije boje na noktima, dat će glamur i sofisticiranost.

9. Crni remen
Vjerojatno nema cure koja ga nema u svom ormaru. Odlično pristaje na haljine, hlače, balonere. Treba li ga još dodatno hvaliti?

10. Ženstveni top
Seksi ženstveni topić odlično će ići na traperice, ali i suknje. U njemu ćeš izgledati privlačno i moderno. Odaberi neki u bojama i sigurno će te svi zamijetiti.