Kozmetika Afrodita

Depilation - unisex rješenje za glatku kožu tijekom ljeta

22.05.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Kozmetika Afrodita predstavila je najnovija rješenja za odstranjivanje dlačica za žene i muškarce – liniju Depilation

Kozmetika Afrodita predstavlja novu liniju proizvoda Depilation za nježnu i učinkovitu depilaciju namijenjenu ženama i muškarcima. Liniju Depilation čini pet proizvoda sastavljenih od brižno odabranih prirodnih aktivnih sastojaka ugodne formule koji ne sadrže paraben, parafin, konzervans, vazelin, silikon i dodatne boje i parfeme.

Riječ je o proizvodima za brzu, jednostavnu i bezbolnu depilaciju primjerenu za sve dijelove tijela uključujući i one najosjetljivije (bikini, lice i područje ispod pazduha) te antibakterijskom gelu za smanjenje rasta dlačica.

Depilacijska krema Sensitive s ugodnim, svježim mirisom preporuča se za depilaciju osjetljive kože. Nježno i vrlo temeljito odstranjuje dlačice u 3 minute, uz napomenu da brzina djelovanja ovisi o debljini dlačica. Ekstrakt kamilice nježno umiruje i blaži nadraženu kožu, a koža je nakon depilacije nježna i meka, dok je učinak depilacije dugotrajan.
Preporučena MP cijena: 25,00 kn

Depilacijska krema Hydra s ugodnim cvjetnim mirisom temeljito odstranjuje dlačice u 3 minute, uz napomenu da brzina djelovanja ovisi o debljini dlačica. Ugrađeni ovlaživač UREA hidratizira i osvježava depilirano područje te čini kožu mekom i podatnom. Učinak depilacije je dugotrajan.

Natural depilacijske trake s hladnom smolom 2u1 + antibakterijski gel bez parabena, parafina, konzervansa, vazelina, silikona, bez dodanih boja i parfema
Bilo gdje, bilo kad – brzo i jednostavno. Pomoću izvrsne smole na depilacijskim trakama, dlake se odstranjuju s korijenom i čime se osigurava temeljita depilacija s dugotrajnim učinkom. Primjereno za depilaciju cijelog tijela.
Preporučena MP cijena: 57,00 kn

Natural smola za depilaciju 3u1
+ antibakterijski gel bez parabena, parafina, konzervansa, vazelina, silikona, bez dodanih boja i parfema
Odstranjivanje dlaka pomoću smole praktičnim roll-on sistemom osigurava neagresivan i nadasve učinkovit način depilacije s dugotrajnim učinkom. Prirodna „šećerna depilacija“ jamči dugotrajan učinak. Dlačice se odstranjuju s korijenom i čime se osigurava temeljita depilacija i usporava njen ponovni rast.
Preporučena MP cijena: 45,00 kn

Gel za njegu kože nakon depilacije usporava rast dlačica nakon depilacije odnosno brijanja i smanjuje broj novih te uraslih dlačica. Nadraženu kožu nježno smiruje, blago je dezinficira i smanjuje pojavu neugodnih crvenih točkica. Kao i svi drugi proizvodi iz linije DEPILATION primjereni su za njegu žene i muškarca.
100 ml
Preporučena MP cijena: 28,00 kn