OLIČENJE ELEGANCIJE

Demi Moore ukrala pozornost chic kompletom, ali i preslatkom pratnjom

25.01.2024 u 17:17

Bionic
Reading

Dlakavog mezimca, čivavu Pilaf, legendarna Demi Moore učinila je pravim suputnikom na promo turneji serije 'Feud: Capote vs. the Swans'

S glumačkom postavom druge sezone antologijske serije 'Feud', 61- godišnja zvijezda stigla je u New York, na čijim ulicama posljednjih dana privlači pozornost elegantnim izdanjima, ali i s preslatkim suputnikom u naručju.

Dolazeći u studio talk showa Drew Barrymore, zvijezda 'Striptiza' izgledala je zadivljujuće u crno-bijelom kompletu s potpisom venezuelanske dizajnerice Caroline Herrere.

Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stvoren od tankog, strukiranog kaputa i odgovarajuće suknje pencil kroja, ovaj chic komplet nosila je uz crni džemper i bijele cipele s crnom kapicom na prstima - po uzoru na kultne modele francuskog Chanela.

Najbolji dodatak njezinom besprijekornom outfitu bila je malena čivava Pilaf, od koje se rijetko odvaja.

  • +3
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Njujorška promo turneja serije 'Feud: Capote vs. the Swans' kulminirala je svečanom premijerom održanom u Muzeju moderne umjetnosti na koju Moore nije povela Pilaf, ali je zato ukrala pozornost u raskošnoj haljini modne kuće Balmain.

U skladu s tematikom serije i modnim odabirima glumačkih kolegica, na crvenom tepihu pojavila se u crno-bijeloj kreaciji, stvorenoj od mnoštva šljokica koje su, uz šiljaste detalje na dekolteu, imitirale izgled labuda.

  • +3
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia