POVRATAK LUKSUZU

Revija o kojoj se govori: Versace priredio modni spektakl u Hollywoodu

10.03.2023 u 09:56

  • +22

Versace FW23

Izvor: Profimedia / Autor: Boston Shulz / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Umjesto na Tjednu mode u Milanu, revija modne kuće Versace ovoga puta održana je u Zapadnom Hollywoodu, na terasi centra Pacific Design što je, kako otkriva Donatella Versace, bio veliki izlazak iz zone komfora

‘Sa ovom kolekcijom stavila sam se na kušnju. Osjećala se kao izazov. U Milanu sam kao kod kuće, a izlaganje kolekcije u Los Angelesu značilo je izlazak iz moje zone komfora. Kad stvaram kolekcije, želim se osjećati nesigurno ... Možda sam luda, ali ovakvo ispitivanje mi pomaže da rastem i napredujem’, riječi su Donatelle Versace koja je otputovala u Grad anđela kako bi predstavila kolekciju brenda za novu sezonu jesen/zima.

REVIJA U HOLLYWOODU

Versace okupio vojsku slavnih na modnom spektaklu; pogledajte njihove stajlinge

Pogledaj galeriju

Sama revija, zakazana svega nekoliko dana prije dodjele Oscara i održana na terasi Pacific Design Center na Melrose Avenue, predstavljala je novi Versace.

‘Htjela sam vratiti luksuz nakon fokusiranja na streetwear proteklih nekoliko godina. Radila sam na poboljšanju temelja Versacea i Giannijevog rada. Počela sam s kolekcijom iz 1995. i pronašla sam novu želju za krojenjem, arhitekturom, oblicima i izrezima’, otkrila je.  

Estetski jezik kolekcije otkriva stanoviti holivudski glamur velikih diva prošlosti. Istovremeno s revijom, modna kuća je postavila malu izložbu na Beverly Hillsu koja prikazuje Versaceov odnos sa svijetom slavnih.