FASHION GURU

Danijeli se lice stapa s tom bluzom, a zbog tih agresivnih rukava lagano titra pred očima

  • 03.03.2020 u 13:52

  • Bionic
    Reading

    Danijela Martinović predstavila je novi album koji je nazvala 'Neopisivo', a Fashion Guru smatra da se istom riječju može opisati i njezin novi stajling

    Otkud uopće početi? Baš mi je drago da je vesela, uvijek nasmijana i vrckava Danijela izbacila novi album. Siguran sam da će hit biti među njenim obožavateljima, jednako kao što sam siguran da će ova kreacija na njoj biti hit među njezinim obožavateljima jer je jedino oni mogu shvatiti.

    Rukave koje su već svi iskoristili, pa čak i Aleksandra Dojčinović, nanovo vidimo na Danijeli. Možda je to bila poanta tog njezinog albuma - da je sve ovo na njoj neopisivo. Zbog tih materijala, kroja i 3D volana na rukavima Danijela nam se gubi, nikako nije u fokusu, lagano titra ispred očiju.

    Pretpostavio bih da uz novi album ide novi stajling, ali na ovo smo već navikli u njezinim prijašnjim izdanjima. Ti bi komadi možda bi OK da ih posebno gledamo, no sve skupa je jako jednolično, toliko da joj se lice stapa s tom bluzom. Shvaćam da žene vole nude boju, ali nije da stoji baš svima, a Danijeli treba neka jača pastelna boja.

    Pa još ta suknja kojom su htjeli podići cijelu kombinaciju… Da je top uži ili da je drugog materijala i boje, bez agresivnih rukava, već bi bilo bolje.

    • +17
    Danijela Martinović, promocija albuma 'Neopisivo' Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.