NAKON 18 GODINA OPET TATA

Damir Hoyka otkrio kako se snalazi s blizankama

18.10.2012 u 14:13

Bionic
Reading

Fotograf Damir Hoyka prije točno osam dana postao je otac blizanki kojima su on i njihova mama, novinarka Alenka Ostrihon, dali imena Tia i Zoe

Nakon što se putem Facebooka pohvalio kako je postao otac, proslavio je s najbližim prijateljima. 'Samo da podijelim s vama radost oko rođenja moje dvije kćeri', napisao je profilu, a potom i na svoj stranici Fotosofia, još 10. listopada, da je ponovno postao otac.

Njegova partnerica Alenka Ostrihon, djevojčice po imenu Tia i Zoe, rodila je u zagrebačkoj bolnici Merkur. Porođaj je prošao u najboljem redu, no tata Damir nije mogao prisustvovati dolasku na svijet svojih dviju princeza.

'Tia i Zoe su rođene carskim rezom, pa nisam mogao biti na porođaju. Jedna djevojčica težila je 2.650 grama, dok je njezina sestrica bila nešto teža, 3.000 grama', rekao je Hoyka za Story

Nakon skoro 20 godina sada se ponovno privikava na pelene, budnost usred noći, dječji plač i sve ono lijepo što su u njegov dom unijele blizanke.

'Alenka se oporavlja, svi se privikavamo na dvije bebe, ipak je prošlo 18 godina od kad sam sve to radio', rekao nam je Hoyka koji iz braka s Nevom Kajnih Hoyka ima kći Eni.