ZIMSKI FAVORIT

Dame sa zagrebačke špice ne mogu se zasititi čizama koje su vladale modnom scenom 80-ih

09.03.2021 u 11:23

Bionic
Reading

Iako smo svakim danom sve bliže novoj proljetnoj sezoni, uvijek pomno dotjerane djevojke na zagrebačkoj špici još uvijek ne odustaju od svojih zimskih favorita poput trendovskih čizama u duhu 80-ih

Osim glomaznih, combat čizama, još uvijek aktualnom sezonom jesen-zima posljednjih mjeseci uvjerljivo su dominirali takozvani nabrani modeli čizama u duhu 80-ih.

Kao što su osvojile naklonost svjetskih modnih ovisnica, ove im sezone nisu mogle odoljeti ni uvijek pažljivo dotjerane djevojke sa zagrebačke špice.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Svojim stajlinzima na gradskim ulicama redovito dokazuju kako nisu imune na aktualne modne trendove koje uspješno uklapaju u svoje dnevne kombinacije. Njihove stajlinge svake sezone čini barem jedan must-have modni komad, a nabrane čizme u duhu 80-ih nesumnjivo su jedan od njih.

Na prošlogodišnjim izdanjima tjedana mode u Parizu i Milanu poznate zaljubljenice u modu svoje 'zgužvane' ulove mahom su naglašavale hlačama visokog struka i vrećastog kroja ili lepršavim haljinama u jesenskoj paleti boja, a za sličan modni pristup odlučile su se i stajliš Zagrepčanke.

Kaputi predimenzioniranog kroja, minijaturne haljine i uži modeli hlača pokazali su se odjevnim komadima koje djevojke sa zagrebačke špice preferiraju nositi uz druge najpopularnije čizme sezone.