ISTRAŽIVANJE STYLIGHTA

Crni kupaći kostimi nikad ne izlaze iz mode, a evo kakve se verzije danas najviše traže

20.05.2021 u 10:33

Bionic
Reading

U novu ljetnu sezonu planirate zakoračiti s novim kupaćim kostimom? Modna platforma Stylight otkriva koji se stilovi kupaćih kostima sada najviše traže kada govorimo o njihovim crnim verzijama

Planovi o ljetnom odmoru na moru za brojne su još uvijek na čekanju uslijed globalne pandemije, no to nas ne sprječava u istraživanju novih modela kupaćih kostima. Što točno možemo očekivati u nadolazećoj ljetnoj sezoni kada je riječ o brojnim dama omiljenim crnim modelima kupaćih kostima? Zahvaljujući istraživanju poznate modne platforme Stylight, sada znamo koje su verzije danas najtraženije.

Iako brojni tvrde kako je ove sezone odzvonilo nošenju crnih kupaćih kostima, njihove verzije s ovim detaljima slove za veliki trend.

  • +3
Crni kupaći kostimi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kupaći kostimi sa žicom

Ovoga ljeta ne morate se brinuti o potpori, barem kada je riječ o trendu kupaćih kostima. Modeli bikinija i kupaćih kostima sa ušivenim ili vidljivim detaljem ćice u gornjem dijelu slove za veliki modni trend.

Kako ističe Stylight, pretrage modnih kupaca za ovakvim modelima kupaćih kostima i bikinija povećale su se ta 68 posto u posljednja četiri mjeseca.

Kupaći kostimi zavodljivih proreza

Osim na topićima i haljinama, zavodljivi prorezi često istaknuti na neočekivanim mjestima veliki su trend koji se preslikao i na aktualnu ponudu kupaćih kostima. Ovisno o modelu, zavodljivi prorezi danas se nalaze na struku ili podrčuju trbuha te su pravi magnet za poglede. U odnosu na prethodnu godinu, pretrage za ovakvim modelima kupaćih kostima na Stylightu su skočile za 182 posto.

Kupaći kostimi asimetričnog dizajna

Kako ističe Stylight, pretrage za bikinijima i kupaćim kostimima asimetričnog kroja skočile su za 230 posto što nimalo ne čudi, s obzirom na to da je riječ o komadima statement izgleda kojeg osigurava specijalan asimetričan kroj.

Kupaći kostimi koji slave leđa

Jednostavni modeli kupaćih kostima s dubokim prorezom na području leđa ove godine dominirat će ljetnim mjesecima. U odnosu na prethodnu godinu, na Stylightu su ostvarili skok pretraga u iznosu od 316 posto. Zahvaljujući wow efektu koji osiguravaju dubokim prorezom na leđima istovremeno izgledaju klasično i razigrano jer stvaraju savršenu ravnotežu između pokazivanja kože i tkanine kupaćeg kostima.