MODNA POSLASTICA

Cos i Linda Farrow udružili snage: Ovako izgleda njihova kolekcija sunčanih naočala

22.02.2023 u 13:51

  • +6

COS X Linda Farrow

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Iz mjeseca u mjesec ne prestajemo svjedočiti uzbudljivim suradnjama brendova, a za posljednju u nizu pobrinuo se skandinavski high street brend Cos i kultni brend naočala Linda Farrow

Udruživši snage sa sestrinskim brendom H&M-a, dizajner Simon Jablon na čelu brenda Linda Farrow stvorio je uzbudljivu kolekciju sunčanih naočala.

Poznat po svojim pionirskim kolekcijama i odvažnim siluetama naočala od 1970. Godine, brend Linda Farrow u suradnji s COS-om predstavio je pet modela od veljače dostupnih u prodaji i po cijeni do 150 EUR, koliko iznose najskuplji okviri.

Poznat po svojoj minimalističkoj i profinjenoj estetici i bogatoj ponudi, Cos je već dugo omiljen izbor modnih ovisnica, ali i svih onih žena koje ne prate slijepo trendove.

Svoju prvu kolekciju lansirao je 2007. godine, a koncept brenda obuhvaća minimalistički stilski pravac nadahnut arhitekturom, grafikom i dizajnom. Za razliku od drugih sestrinskih brendova, manje je usmjeren na trendove, a više na bezvremenske komade jednostavnog dizajna i čistih linija koje je moguće nositit dugi niz godina, a upravo su tu čar brenda prepoznale i istinske zaljubljenice u modu koje se sve više okreću minimalizmu.