ZA SOFISTICIRANE MUŠKARCE

Collistar Acqua Attiva Assoluta - zavodljiv muški miris

27.10.2011 u 12:00

Bionic
Reading

Acqua Attiva Assoluta je nov, intenzivan, magnetičan, zavodljiv i apsolutno muški miris

Remekdjelo nosi kreativni potpis majstora parfema Alberta Morillasa. Otkrijte jedinstven spoj dragocjenih drvenih nota zajedno sa zavodljivim mirisom jantara. Srce mirisa je toskanski čempresa koji se ističe svojim oštrim i elegantnim karakterom i predstavlja jednistven i poseban miris talijanskih krajolika. Posvećen sofisticiranom muškarcu velike osobnosti i elegancije, koji želi pojačati svoj šarm. Intenzivne note Acqua Attiva Assoluta šire se i kroz dva proizvoda iz linije losion poslije brijanja i šampon za kosu i tuširanje.

Losion nakon brijanja
Revitalizira, obnavlja, hidratizira. Ekskluzivan kompleks hranjivih i umirujućih sastojaka brzo će smiriti iritacije nastale brijanjem. Nahranit će kožu tako da će biti meka i podatna cijeli dan.

Šampon za kosu i tuširanje
Lagan, hidratantan, mirisan. Nježno čisti kosu i kožu te ostavlja prekrasan dugotrajan miris. Lagana formula omogućuje svakodnevno korištenje. 'Razmišljanje o novoj kreaciji, nakon Acqua Attive, koja je svjež i aromatičan miris, odmah sam zamislio drvenaste note da bi mogao istovremeno interpretirati eleganciju, tradiciju i suvremenost. Kao zajednička značajka, htio sam zadržati svježinu i lakoću, ali i igranje šumskim notama kao suštinu,podvući tečnošću, jantarom i balzamikom.'