ULTIMATIVNI JESENSKI HIT

Čizme za kojima luduju Parižanke osvojile su i poznate Hrvatice

06.11.2018 u 12:53

Bionic
Reading

Nakon što je modna kuća Chloé predstavila svoje neodoljive čizme Rylee, gležnjače s izrezima postale su najtraženiji modni komad jeseni, kojem nisu mogle odoljeti ni poznate Hrvatice

Sve što poznata francuska modna kuća Chloé lansira ubrzo postane must have komad i modni poriv trendseterica diljem svijeta, no hoće li nešto postati ultimativni trend ili će u tišini proći ispod radara, odlučuju o tome trendseterice na prvoj fronti koje žive u prijestolnici mode - Parižanke. Tijekom trajanja tjedna mode u Parizu ulice su prepune tek otkrivenih modnih trendova, a kada isto vidimo i u drugim modnim metropolama, poput Milana, Londona i New Yorka, jasno je da je od tog trenutka određeni trend općeprihvaćen u svijetu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The shoes are out of the bag 😎

Objavu dijeli SARAH (@sarahofftherecord)

Isto se dogodilo s efektnim gležnjačama s izrezima modne kuće Chloé, predstavljenim u sklopu aktualne kolekcije za jesen/zimu 2018. Vrlo brzo gležnjače Rylee postale su najtraženiji komad među francuskim trendsetericama i jedan od najprodavanijih komada u luksuznim online trgovinama.

Od klasičnih jednobojnih modela, preko modela u kombinaciji glatke i antilop kože, pa sve do efektne varijante sa životinjskim printom, izrezane čizmice Chloé ne prestaju mamiti uzdahe zaljubljenica u modu. Istom modelu gležnjača nisu odoljele ni poznate Hrvatice poput Jelene Rozge, Izabel Kovačić i Adriane Đurđević.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Kuci je najljepse ❤

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Cijena gležnjača Rylee varira između 7000 i 9000 kuna, no vrlo brzo trend izrezanih čizama popratili su i popularni high street brendovi koji su ponudili slične modele po daleko pristupačnijim cijenama.

  • +10
Gležnjače s izrezima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije