uredski chic

Cipele za posao itekako mogu biti lijepe, a ovi modeli su i božanstveno udobni

02.07.2023 u 17:51

Bionic
Reading

Profesionalan i dotjeran look ne znači da se morate odreći udobnosti ni stila. Posve suprotno, cipele za ured itekako mogu imati sva tri ključna elementa. Ovi top modeli su udobni, stilski dotjerani i predstavljaju nepogrešiv izbor za odlazak u ured

Radno mjesto, kad je riječ o obući i odjeći, zahtijeva ultimativno modno znanje, posebice po pitanju cipela. Naime itekako se cijene one koje ne stežu, ne žuljaju, ne kližu ili padaju s noge. Najbolje uredske cipele prije svega su udobne.

I dok doista nema ničeg lošeg u brzinskom preobuvanju netom pri ulasku ili izlasku iz ureda, zašto ne biste jednostavno pronašli par cipela koji ispunjava zahtjeve za udobnošću i stilom?

Jer mnogi stilovi osiguravaju udobnost i elegantnu estetiku, uključujući potpetice. Tajna leži u detaljima i pravilnom pristajanju, kaže suosnivačica Larroudéa, Marina Larroudé. Također, elementi kao što su široki ulošci za stopala i ulošci od memorijske pjene te osiguravajući dodaci, kao što su remenčići na prstima i trake za vezanje oko gležnjeva, donose zagarantiran uspjeh.

Za malo elegantniji look tu su modeli s blok petom, a oni bez žrtvovanja udobnosti dodaju željene centimetre. Što se tiče sandala s petom, deblje naramenice i profinjene kopče pružaju sjaj u radnom okruženju. Ako su prave potpetice vaša zona udobnosti, dizajnerica ističe čvrste sandale u kojima se može kilometrima hodati. Naime, ako su stopala pravilno pričvršćena remenom za prste i smještena na ulošku poput oblaka, poslovni dan će proletjeti u trenu.

Za one koje većinu radnog dana sjede nije loše u obzir uzeti cipele na punu petu, posebno stilove koji su nosivi od jutra do mraka. Za ljetnu verziju odličan su izbor lakši materijali poput espadrila od rafije jer se savršeno slažu s lanenim sakoom i haljinom.

Bez obzira u kakvom uredu radili, provedite dan bez žuljeva, a u galeriji pronađite ultimativne modele udobnih cipela za posao.

  • +9
Udobne cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo