odlična kupovina

Cipele koje morate imati: Neodoljivo su udobne i nose se uz sve

18.02.2024 u 07:40

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za obućom koju ćete nositi cijelo proljeće i pritom uživati u udobnosti, donosimo pregled najboljih opcija koje se lako kombiniraju sa svim stajlinzima

I dok su svečane cipele s razlogom slavljene i komad koji svaka žena ima u svojoj kolekciji, jednostavniji modeli koje možemo nositi iz dana u dan te uz svaku kombinaciju s dobrim razlogom su oni koji uživaju status najomiljenijih.

Da bi određene cipele stekle zvjezdani status u našoj privatnoj kolekciji, za mnoge je glavni kriterij - udobnost. Niske pete, široki potplati i mekane teksture ključne su da bismo ih mogli nositi od jutra do mraka bez ikakvih poteškoća i popratne nelagode.

Uz to, važno nam je da njihovu kupovinu ne požalimo pa je bitno i to da njihov stil odolijeva promjenama trendova te da ih lako možemo uklopiti u što veći broj stajlinga.

U nastavku donosimo prijedloge cipela koje odgovaraju upravo ovim kriterijima - besprijekornoj udobnosti, klasičnom dizajnu i svestranosti.

Niske mule

Zaljubljenice u modu dobro znaju da je teško pronaći cipele koje su praktičnije od klasičnih mula. Njihova niska i široka peta garancija je ugode tijekom cijelog dana, a široki i mekani materijal preko rista čini ih iznimno jednostavnima za nošenje.

Ove cipele kao stvorene su za sve žene koje izbjegavaju visoke pete, ali žele izgledati elegantno u svim prigodama.

Balerinke

Proljeće je nezamislivo bez omiljenih balerinki koje će u narednim mjesecima ponovno gospodariti stajlinzima ulične mode. Njihovoj popularnosti pridonijet će i veliki povratak skinny traperica, uz koje izgledaju posebno dobro, a kao najveća prednost ostaje činjenica da se nose u baš svim prigodama - od poslovnih sastanaka preko šetnji gradom do vjenčanja.

Trendovske tenisice

Kada poželite stilizirati klasičan stajling ulične mode, trendovske tenisice nezaobilazan su komad. Bijela boja i dalje je nepogrešiv odabir, a u narednim mjesecima velika popularnost predviđa se modelima u smeđoj i sivoj te efektnoj žutoj.

Adidasove sambice ostaju ogroman hit koji se i dalje rasprodaje čim stigne na police, no po popularnosti ih sve više stižu modeli kao što je vintage Country OG ili Mexico 66 model brenda Onitsuka Tiger.

Klasične mokasinke

Iako na modnoj sceni nešto rjeđe viđamo mokasinke uslijed nižih temperatura, modni svijet željno ih priželjkuje povratkom proljeća, kada će ponovno postati prave zvijezde ulične mode. Osim što su iznimno udobne, nose se uz sve - od širokih ili superskinny traperica, preko lepršavih suknji, do mini haljina. Uz to, riječ je o pravom modnom klasiku koji nikad neće prestati biti hit pa njihovu kupovinu sigurno nećete požaliti.