originalan odabir

Čini se kako chef Melkior Bašić u rukavu ne skriva samo kulinarske recepte, sad svi govore o njegovom odvažnom stajlingu

31.12.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Napeta završnica MasterChefa privukla je brojne gledatelje pred male ekrane, a osim pobjednika, šarmantnog Splićanina Ivana Temšića, pažnju je privukao i jedan član žirija i to zahvaljujući odvažnoj modnoj kombinaciji

U finalu kulinarskog showa Nove TV pobjedu i titulu novog MasterChefa odnio je Ivan Temšić, 26-godišnji student iz Splita koji je oduševio svojim kulinarskim vještinama, a pobjedu nad Goranom Milakovićem donio mu je donio desert.

Za završnicu popularnog showa posebno se dotjerao žiri, pa je tako stručna trojka stala pred kamere u odijelima. No, dok su chefovi Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović modno igrali na sigurno te odabrali klasična, stroga crna odijela, chef Melkior Bašić bio je znatno modno hrabriji.

  • +10
Ivan Temšić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Tako je za napeto finale showa odabrao crno, nešto ležernije odijelo ukrašeno bijelim šarama koje su u jednakoj mjeri prekrivale i sako i hlače. Upečatljiv modni odabir kombinirao je crnu košulju, a posebn detalj činio je u zakačen lanac na hlačama. Njegovu modnu kombinaciju primijetili su baš svi, a kolege chefovi nisu propustili u uputiti mu pokoji komenta na račun tog modnog odabira. Melkior im je pak poručio kako 'oni ne razumiju visoku modu'.

Melikor Bašić svoje radno iskustvo stjecao u čak 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu, a stažirao je u luksuznim restoranima s Michelinovim zvjezdicama i preporukama u francuskom Bordeaux, a čini se kako u rukavu, osim sjajnih recepata, poput onog za 'Babine fritule', ima i nekoliko sjajnih modnih recepata.