IVA I IVAN

Chic styling našeg omiljenog voditeljskog dvojca

13.06.2016 u 10:00

  • +14

Iva Šulentić i Ivan Vukušić kao protagonisti urbane modne bajke

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Poznata hrvatska TV-lica te mnogima omiljeni voditeljski par Iva Šulentić i Ivan Vukušić zajedno su odradili još jedan zadatak, ali modni, pozirajući za novu proljetno-ljetnu kolekciju Armani Exchange

Nova kolekcija prepuna je urbanog duha pa je voditeljski dvojac bio idealan odabir. Minimalistička fotografija, neprimjetan make-up, igra svjetla i sjene fokus su stavili na ključne outfite iz A|X kolekcije za proljeće i ljeto. Iva kombinira sportski chic i poslovnu eleganciju, a robusniji artikli, poput tamnoplave parke, savršeno se stapaju s mekanim pamučnim teksturama i nježnim tonovima jednostavnog bijelog topa i pastelno žutih hlačica.

Njezina ženstvenost dobiva novu definiciju u romantičnoj, bijeloj midi suknji i tamnoplavom puloveru - struk istaknut bijelim remenom i neobične sandale cijeloj modnoj priči daju dozu profinjenog minimalizma, tek ponegdje prekinutog crvenim pop-out nijansama. Statement outerwear komadi, poput tamnoplavog sportskog sakoa, sive najlonske parke ili crne kožne jakne transformiraju Ivanov urbani look u sliku urođene talijanske elegancije s idealnom dozom muževne grubosti. Monokromatske plohe bež i plave boje razbijene su tonovima crvene i detaljima poput distressed trapera.

Armani Exchange globalno je prepoznat modni brend koji predstavlja mladenačku liniju Armani grupe s fokusom na talijanski chic unutar ležerne, svakodnevne mode. Armani Exchange kolekcije odjeće, obuće i modnih dodataka mogu se pronaći u više od 200 prodavaonica diljem svijeta, a dostupne su i u Hrvatskoj u prostoru City Centera One Zagreb West.