statement komad

Podignut će svaki stajling: Ovaj efektni trend cipela nova je opsesija modnog svijeta

24.04.2023 u 15:06

Bionic
Reading

'Barbie' cipele u efektnoj ružičastoj boji postale su mikro trend koji je zaludio modne ovisnice koje ih obožavaju jer čine upečatljiv kontrast sa stajlinzima u crnoj i bijeloj boji te su oličenje 'barbiecore' stila

'Barbiecore' stil nametnuo se kao jedan od prevladavajućih trendova za proljeće 2023. godine te je nošenje ružičaste postala najnovija opsesija modnog svijeta.

Kombiniranje ove upečatljive nijanse pruža razne mogućnosti postizanja efektnog kontrasta, a jedna od najpopularnijih opcija za nošenje ovog stila su 'Barbie' cipele.

Upravo one dolaze kao spoj dva trenda, cipela na petu i ružičaste boje, a mnogobrojne modne revije pokazale su da jednako dobro izgledaju u kombinaciji s raznim tonovima roze te u kontrastu s crnom i bijelom bojom.

  • +17
'Barbie' cipele Izvor: Profimedia / Autor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

U kolekciji za proljeće/ljeto 2023. Cormio je predstavio cipele na špic s cvjetnim dizajnom, Etro je pokazao moderni tip klompi s naramenicama, a Missoni je predstavio zatvorene potpetice u nijansi fuksije.

Malo drugačiju verziju predstavili su nam dizajneri brenda Acne koji su 'barbiecore' stil iznijeli u baby pink nijansi i cipelama na visoku petu sa ženstvenim dodatkom malene mašne.

Kada je riječ o streetstyle varijantama, tjedni mode ponudili su pregršt inspiracije jer smo mogli vidjeti outfite od onih u kojima se ružičasta prelijevala iz komada u komad u raznim nijansama do onih u kojima su 'Barbie' cipele bile statement komadi koji su se isticali u neutralnim stajlinzima.

Upravo zbog svoje sposobnosti kreiranja dojmljivog kontrasta i činjenice da su oličenje 'barbiecore' stila, ove cipele postale su najnovija modna opsesija fashionistica koje će ih nositi iznova i iznova u toplijim mjesecima pred nama.