MODNI FAVORITI

Chic jednodijelni kupaći kostimi za svaku figuru u koje ćete se zaljubiti na prvu

14.05.2020 u 15:09

Bionic
Reading

Dok ljeto spremno čeka iza ugla, mi smo se bacili u potragu za kupaćim kostimima u kojima se bezbrižno možemo izležavati na plaži, bez straha da će nam višak na trbuhu koji smo nakupili u izolaciji doći do izražaja. Govorimo naravno o jednodijelnim kupaćim kostimima koji su popularniji no ikad

Iako si neke sretnice mogu priuštiti minijaturni bikini, mnoge žene ne oduševljava pomisao na skidanje u bikini koji otkriva sve njihove nedostatke. Pogotovo nakon dva mjeseca sjedenja u izolaciji koje je kod mnogih rezultiralo viškom kilograma u predjelu trbuha. No, sreća u nesreći je ta da su ove sezone jednodjelni kupaći kostimi nikad popularniji među trendsetericama.

Sada kada je izolacija završena i život se polako vraća u normalu, a i smještaj na hrvatskoj obali vjerojatno nikad neće biti jeftiniji, sigurno ste već počeli razmišljati o tome gdje ćete provesti godišnji odmor, a mnoge su se žene već bacile u potragu za idealnim kupaćim kostimom koji će u potpunosti odgovarati njihovoj figuri.

Jednodjelni kupaći kostimi kao stvoreni su za kamufliranje viška na trbuhu i bokovima, jer djeluju na figuru slično kao i steznik, a mnoge ih žene s bujnim grudima vole i jer pružaju puno jači oslonac od bikinija, pa se ne moraju bojati da će grudi izviriti uslijed skakanja u more.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

That golden golden hour. 🍯

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Ako uskoro planirate bijeg na more za vikend sada kada su propusnice ukinute, trebat će vam kupaći kostim u kojem ćete se moći, ako ne okupati, barem posunčati. Odabrali smo za vas 26 chic modela kupaćih kostima koji će vas osvojiti na prvu.