nose se cijelo ljeto

Chic Francuskinje najbolje znaju koja je savršena alternativa sandalama

05.07.2023 u 10:14

Bionic
Reading

Ako niste posve ludi za sandalama, obožavat ćete omiljene tenisice chic Francuskinja, a nose ih od jutra do mraka

Ako niste među mnogobrojnim zagriženim zaljubljenicama u sandale i otvorene cipele, već rado i u ljetnim mjesecima posegnete za udobnim tenisicama, Francuskinje znaju kojim modelima ne možete pogriješiti.

Osim što su udobne, tenisice su iznimno svestrane te ih i tijekom ljeta možete lako uskladiti s baš svime, od topića i vrućih hlačica do minica i trendi maksi haljina.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Uz pregršt opcija na tržištu, jedan brend se ipak izdvaja i nameće kao najomiljeniji odabir chic Francuskinja: Adidas. Njihovi dizajni apsolutno su osvojili elegantne francuske fashionistice, a u nastavku donosimo modele koje ćete obožavati nositi čitavo ljeto.

Stan Smith

Poznato je da Francuskinje preferiraju monokromatske komade pa nimalo ne čudi to što im je minimalistički Stan Smith jedan od najpoželjnijih modela. Svojom pomalo glomaznom formom uspješno tvori kontrast s laganim ljetnim komadima, a s obzirom na jednobojan dizajn, lako ćete ga uklopiti u sve kombinacije.

Superstar

Ovaj model ima status ikone preko 50 godina pa su velike šanse da već posjedujete par, no ako ste im dosad odolijevali, ovo ljeto moglo bi biti pravo doba da ih priključite svojoj garderobi.

Dolaze u posve bijeloj boji i s gotovo nevidljivim crtama brenda, a tu su i nešto razigraniji modeli s različitim varijantama prepoznatljivog Adidasovog loga.

Samba

O popularnim sambicama odavno je sve rečeno, a njihovoj popularnosti ne nazire se kraj ni u najtoplijem dijelu godine. Riječ je o najvećem modnom hitu 2023., čije se kolekcije rasprodaju jedna za drugom, a teško je pronaći trendsetericu koja ne posjeduje barem jedan par.

Gazelle

Uz bok sambicama mogu jedino - gazelice. Vrlo sličnog dizajna, osvajaju na prvu chic dizajnom i elegantnom brušenom kožom. Francuskinje ih obožavaju nositi u svim prigodama i uz sve kombinacije - od svečanih stajlinga do casual looka s hlačama ili suknjama.

  • +14
Adidas - tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo