ONA ŽELI RAZVOD

Charlie Sheen gušio suprugu i prijetio joj nožem

29.12.2009 u 14:51

Bionic
Reading

Brooke Muller Sheen prije nekoliko dana zvala je policiju, jer ju je suprug Charlie Sheen gušio i držao joj nož ispod vrata te prijetio da će je ubiti

Charle Sheen srušio je suprugu na krevet i stavio joj nož pod vrat prijeteći joj da će je ubiti. Na takav očajnički potez odlučio se nakon što mu je supruga rekla da se želi razvesti. Drama u obitelji Sheen odvijala se na Božić u Aspenu.

Nakon toga izdan je uhidbeni nalog u kojem su citirane riječi Brook Mueller Sheen koja je izjavila da ju je suprug gušio na krevetu, jednu ruku držeći na njezinu vratu dok je u drugoj držao nož.

'I bolje ti je da se bojiš. Ako bilo kome kažeš išta o ovome, ubit ću te', zaprijetio je Sheen svojoj supruzi.

Sheen (44) je uhićen pod optužbom za fizički napad, prijetnje i zlostavljanje, a zanijekao je da je prijetio supruzi nožem ili je gušio.

U ponedjeljak je objavljena snimka poziva na 911 u kojem se uplakana žena drhtavim glasom predstavila kao Brook: 'Mislila sam da ću umrijeti za sat vremena.'

Glumac je zbog incidenta proveo deset sati u zatvoru pod optužbom za nasilan napad. Izišao je pod jamčevinom i mora se pojaviti na sudu u Aspenu 8. veljače.