OMILJENI ODABIR

Četiri pristupačna brenda tenisica za kojima luduju trendseterice u modnim metropolama

09.07.2019 u 06:20

Bionic
Reading

Proteklih mjeseci među trendsetericama vlada pomama za četiri pristupačna modela tenisica koje, sasvim očekivano, viđamo na svakom kutku Instagrama. Evo koje tenisice obožavaju Londonke, koje tenisice su preplavile Milano, za kojima pate Parižanke, a kojih se ne odriču Njujorčanke

Tenisice su odavno postale neizostavna obuća u ormarima žena svih generacija. Popularnost tenisica nadmašila je čak i popularnost štikli, a trendseterice ih odavno kombiniraju uz elegantne stajlinge i ženstvene komade poput haljina i suknji, što je prije nekoliko desetljeća bilo potpuno nezamislivo.

Svake godine na modnu scenu isplivaju pojedini high street modeli tenisica koji osvoje svijet, pa je tako 2015. godine vladala opća pomama za Adidasovim modelom Stan Smith, dok su nekoliko godina ranije svi poput klonova hodali u niskim starkama.

Ove sezone trendseterice diljem svijeta kao lude kupuju četiri brenda tenisica, a mi smo ih rasporedili po vodećim modnim metropolama.

London

Brend tenisica Veja osvojio je svijet nakon što se u njima pojavila vojvotkinja Meghan Markle. Ove elegantne tenisice od veganske kože s prepoznatljivim znakom u obliku slova 'V' postale su jedne od trenutno najtraženijih.

Pariz

Parižanke obožavaju retro stil, pa nije ni čudo da najčešće posežu za tenisicama vintage izgleda s potpisom brenda New Balance. Ove tenisice odlično pristaju uz sve što vam padne na pamet, a dostupne su u bezbroj kombinacija boja.

New York

Iako su ružne 'tatine' tenisice trenutno veliki hit na modnoj sceni, još uvijek velik broj trendseterica u vrijeme toplijih mjeseci odabire one platnene jer odlično pristaju uz kratke suknje i haljinice, a broj jedan kada je riječ o platnenim tenisicama svakako su one s potpisom brenda Superga, koje posebno vole Njujorčanke.

Milano

Devedesete su ponovno in! Crne konversice koje su nekad bile rezervirane za rokere sada furaju sve šminkerice. Itekako nam se sviđa ono što vidimo na gradskim ulicama.